ﺩﺧﺘﺮﻩ ﭘﺴﺖ ﮔﺬﺍﺷﺘﻪ ﺍﺯ ﻫﻤﻪ ﯼ ﭘﺴﺮﺍ ﺑﺪﻡ ﻣﯿﺎﺩ!
.
.
.
.
.
.
.
.
خو عَنتر...!
ﻣﻦ ﺗﻮ خونه با شلوار کردي ﻧﺸﺴﺘﻢ ﺩارم
هندونه ميخورم
چيکار به تو دارم ؟!!!!
نمایش نسخه قابل چاپ
ﺩﺧﺘﺮﻩ ﭘﺴﺖ ﮔﺬﺍﺷﺘﻪ ﺍﺯ ﻫﻤﻪ ﯼ ﭘﺴﺮﺍ ﺑﺪﻡ ﻣﯿﺎﺩ!
.
.
.
.
.
.
.
.
خو عَنتر...!
ﻣﻦ ﺗﻮ خونه با شلوار کردي ﻧﺸﺴﺘﻢ ﺩارم
هندونه ميخورم
چيکار به تو دارم ؟!!!!
تا حالا شده
شب بخابی
صبح پاشی؟«
هه he
نگرفتی؟ ولش
.
.
خودمم نگرفتم.
بالاخره منم ی روز پست شاخ میزارم حالا ببین
دماغمم ک عمل کنم دیگه حتی لایکتونم نمیکنم واستا ...حیف پول ندارم : (
شكمِ عزيز بيا مذاكره كنيم
من تحريمِ برنج و شيريني رو ورميدارم
به جاش تو هم چربي سازي رو زير ٤ ٪ بيار
رابین هود یادتونه؟
یکی از تیراش صاف تو کـ.ون اونایی که هیچ اثری ازشون تو تالار نیست فقط و فقط نگاه میکنن
تمام غم هاتو به جون میخرم
من از جونم واسه تو میگذرم عشق من (sm50)
(sm2)خانوم منشی هم وقتی رفتم توی دفتر کارش همین حرفو زد ای بخشکی شانس چرا اینکارو نکردم !نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یادش بخیر چند سال پیش دقیقا این اتفاق واسم افتاد گوشی داداشم شکسته بود زنگ زدم موبایل فروشی هول شدم به جای اینکه بگم به اندازه عدس شکسته گفتم به اندازه ی یه اسد شکسته (sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی سخته لامصب درک می کنم این موضوع رو کاملا (sm2)نقل قول:
در این مورد خاص نظر من به شما نزدیک تر است ! خداییش راز خوشگلی دخترای شمال کشور چیه ؟؟ هوای شرجی فکر کنم دلیلش باشه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صب بِخِر (sm115)
صب شما هم بخر (sm59) یک ساعت دیرتر از من بیدار شدی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اخه چند ساعت دیر تر از تو خوابیدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای بِتِرکین هی (sm120) چقد میخوابین (sm120)