پیام شرعیش خیلی جالب بود لطفا بعد جق غسل کنید پوکیدم (sm2)(sm2)(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
پیام شرعیش خیلی جالب بود لطفا بعد جق غسل کنید پوکیدم (sm2)(sm2)(sm2)
دهنتون سرویس کدومتون با اسمه من رفتید نظر فرستادید خطر کار خودته(sm2)(sm2)
اینم گل دوم(sm50)
پیروزی ببازه چه هفته رویایی بشه(sm120)
فرشید اسماعیلی (sm19)
(sm2)خودت رفتی نظر دادی الکی نزن زیرش .. منم رفتم اتفاقا 2 تام کامنت گذاشتم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
طرف آنلاینه نویسنده ش فورا جوابم میده معلومه نشسته پای وبلاگش (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دارم از همین تریبون اعلام میکنم میثمی که اون جا نظر داده من نیستم من م_م هستم نظرم را هم دادم هنوز جواب نداده.(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) خب پس حتما یه میثم دیگه ست
کارت عالیه توروخدا ادامه بده غلط کردید من اینجوری میگم تورخدا (sm2)(sm2)(sm2)
خاک تو سرت خطر (sm2)(sm2)(sm2)
پدر علم جق انجمن باران (sm120)
اخه اواتار تخمی
من خودم برند هستم با اسم خودم میرم میذارم اصن(sm2)
(sm2)
(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کــیره خر(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بده آلبومو فوکی ..
آلبومو میگم بده ..
این آبیا هم سگ شدن ..
دزدان دریاییه !?؟!
الی میخوام کفش اینا بگیرم دیجی استایل تو گرفته بودی شی بود ..
اوف ، علی منصوریان ... (sm59)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این کفشه خوشم اومد تک سایزه لنتی ..
خریدیش ؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امير داداش بده بياد طاقت ندارم(sm81)
نه امیر الان پخش نکن گناه داره (sm178)
بزار فردا من تا فردا هم صبر میکنم .
یکی نیست این بی ادب رو بن کنه بندازه بیرون (sm25)نقل قول:
واقعا حیف نیست تو این سایت وزین و محترم امسالی مثل این بی ادب باشن و وجهه سایت بهم بزنن(sm2)(sm2)
تو کجا پیام دادی که نشون نمیده ؟ (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نکنه وقتی که خواستی پیام بدی اون تیک خصوصی رو زدی ؟ اونو بزنی دیگه نشون نمیده فقط خود نویسنده ش میتونه ببینه
به لطف شما دوستان ادامه خواهیم داد(sm2)
هادی فکر کنم رفته بزنه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم خیلی متفاوت و خاصه
اکثر فضاهارو عوض کرده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی شنبه میخوام یکی از این دوتا بخرم به نظرت کدوم بخرم؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی اومدی یه کفش و یه شلوارو یه پیرهن برام انتخاب کرده باشیا .. (sm120)
ترک دوم شاهین واوووو .. :l
واى زهراب چى مى گه(sm1)
بازم رفتم نگاه کردم پستی ندیدم به اسمی که گفتی (sm2)نقل قول:
بیا این عکس این تیک رو نزن بزار خالی بمونه همین شکلی که هست دست بهش نزن تا ما هم ببینیم نظرتو (sm2)
تلويزيون و فوتبالو کنار گذاشتم اومدم تو اتاق هدفون ب گوش و بيخيال همه چى(sm50)
4 نفر الان آنلاین هستن (sm2)نقل قول:
نظرات را دیدم و من الله توفیق (sm2)
من اون تیک را زدم نباید میزدم (sm25)
تا ترک 4 پلی ادامه ش میرم میام گوش میدم و شما رو در جریان قرار میدم ..
رودخانه ها (sm50)
زهراب ... (sm88)