دیگه نمیبینمت زیاد البته شاید مال این باشه که خودم کم میام اینجا (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
دیگه نمیبینمت زیاد البته شاید مال این باشه که خودم کم میام اینجا (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm93)خب هر کسی اینجا یه دوران سکوتی داره واسه همونهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77) واقعا ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
10 دقیقه ی خوبی بود ...
این همه محسن اهنگ خوند لعنتی بازم انگار این قطار یه چیز دیگس(sm88)
اولین حرف - کاوه یغمایی (sm118)
خیر (sm168)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عبدالمالکی دموشو سرشب تازه گوش کردم از هر چی آلبوم که تو این سال منتشر شد و میشه به غیر از چنگیز خیلی قشنگ بود یه آهنگ بدم نداشت
از اون جمع سه نفره تو موندی و روح فراستی بزرگ(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خسته ام از خودم،خدا از تو،خسته از حرف هاي تکراري
از همين لحظه هاي سر در گم،لحظه هاي بد خود آزاري
در خيابان قدم زدن تا صبح،شعرهاي دري وري خواندن
بغض هاي نشسته را خوردن،خنده هاي کثيف اجباري
حوصله واژه ي قشنگي نيست،حوصله يک عبوس بد شکل است
حوصله سر که مي رود بد نيست،از خودت چند قطره برداري
از خيابان به کوچه مي پيچم،دستهايي که جيب کم دارند
با خودم فکر مي شوم در هيچ،از سر طعنه هاي بيعاري
فرعي يکهزار و سيصد و...چند،چند فرعي به خانه مي افتم
مي تکانم لباسهايم را تکيه تا مي دهم به ديواري
مي رسم خانه خسته تر از قبل،خانه در معرض ميانسالي ست
چند تا شعر نصف نيمه و ...بعد،شعرها پاره تووي انباري
باز هم خستگي ،خيابان ،کوفت/واژه هايي که در سرم هستند
فکر تصميم بهتري شايد،با کسي يک قرار بگذاري
يک کسي مثل يک نفر ديگر،يک کسي از خودت کمي بهتر
تووي يک کافه ي پلاسيده،با صداي جواد يساري
قهوه اي مي خوري و مي خنديم،قهوه ي بي شکر کمي تلخ است
قهوه هم بي پدر گران شده است،قحبه جان،از خدا خبر داري؟!
خانم با کلاس من رفتم،کافه با اين قرار بدبختي ست
دست در جيب مي رود هر روز،تووي اين روزهاي بيکاري
مي روم خانه با خودم قهرم،له شده، روي تخت مي افتم
مثل يک سيب کرم، خورده شده،تووي آغوش خسته ي گاري
خسته ام يک بليط کم دارم،تا خودم را به يک سفر ببرم
يک سفر، بي دليل و بي منطق،يک سفر با دو ضربه ي کاري!!!
ناصر ندیمی (sm50)
ممر قراره اینو بخونه (sm50)
گفتما ... (sm120) یاغی تبار هنوز برام جالب بود گفتم ناصر ندیمی چطور اضافه شد (sm120)نقل قول:
چه فوتبالی شد دیگه (sm172)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسین رو که الی فراری داد (sm120) ولی امین میاد بچه که نیس (sm50) و من میرم غمگنانه و شاد ماتحت گشادو دل آزرده (sm50)نقل قول:
فک کنم تو 24 ساعته آماده باشی کی میخوای بخوابی تا منم بخوابم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
الی گفت بیا کاریت ندارم دیگه ولی خب ضربه وارده گویا سنگین بوده(sm2)..امینم که بیاد نیاد باهاش قهرم..تو یادت باشه عصبانی شدی نرو یه قهوه بخور یه فیلم ببین برگرد(sm50)(sm120)نقل قول:
من صبحا نیستم اکثرا دیگه ... یا درس یا کلاس ... (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به دردم میخوری بعدا درخواست دوستی رو فرستاد اگرم لطف کنی شمارمو بدم بت خیلی دیگه خوب میشه (sm51)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
It Follows 2014 (sm27)
خوب بود بگو منم بگیرم (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اکبر درایو E چی میگه ؟ (sm2)
(sm2)
همه ی ما خطا کردیم (sm120)نقل قول:
اهل قهوه نیستم چای تا حدودی ولی آب رو هستم (sm120)
(sm120)نقل قول:
من موبایلمو دادم دست امیر چندروزی میخواست اینستای سایتو اپ کنه ...
عجبا (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب حداقل اب معدنی بخور هنری باشه(sm120)نقل قول:
تکمیلی ( 13 خرداد ماه ): سایت ترکید جای دیگه وب بزنید
نه بابا اونو که شوخی کردم باهات گفتم که شماره بدم ؟ (sm2) منظورم شوخی بودنقل قول:
1ساعتی هست تو اتاق بو دود میاد
جواب من جدی بود ؟ (sm120)نقل قول:
(sm120) اون فیلم لینچ رو دیدی ؟ چطور بود؟نقل قول:
یه درایو بساز 99.9 مگا بایتی درست می شهنقل قول:
نمیدونم خواستم بگم مگه موبایل قعطیه که تو براش فرستادی (sm59)نقل قول:
همون که زیرنویسشو خواستم ازت؟والا خیلی خوشم نیمد واقعیتش از سینمای خود لینچ به دور بود یه کم..قابل قبول بود ولی در حد لینچ خیر..(sm120)فعلا با اختلاف جاده مالهالند(sm50)نقل قول:
واقعا چی توش نگه میداری ؟ (sm2)نقل قول:
(sm120)نقل قول:
ناثینگ (sm2)نقل قول:
(sm2)
آره اوکی پس نمی بینم (sm120)نقل قول:
من فقط دو تا فیلم ازش دیدم یکی همین جاده مالهالند که خیلی دوسش دارم (sm50) اون یکی ام که ایمپایر نمی دونم چی چی بود که سرگیجه گرفتم آخرشم فرتی پاک کردم (sm2)
آرمین راستی چند سالت بود یادم رفت
میگم ویدیو ارجینال چیزی نداری آپ کنی برامون (sm51)