آلبوم میاد امشب
مگه میشه این همه فروشنده جایی لو نره؟
فروشنده ها خودشون چاوشیست نیستن؟ (sm25)
باید مجمع یه فروشگاه هم بزنه واسه مواقع آلبوم (sm173)
نمایش نسخه قابل چاپ
آلبوم میاد امشب
مگه میشه این همه فروشنده جایی لو نره؟
فروشنده ها خودشون چاوشیست نیستن؟ (sm25)
باید مجمع یه فروشگاه هم بزنه واسه مواقع آلبوم (sm173)
(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Clint [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوس چی تف میدی تو هم بیخود ساعت 7 پخش تهرانه شهرستان بستگی به باربری داره کی زودتر برسه دستش ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه البوم امشب بیاد من اسممو می ذارم رضا چاوشیست
(sm2)
شما بخوای ثبت احوال قبول نمیکنه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کند ذهن هیچ مغازه ای تو هیچ جای ایران زودتر 9 نمیاد ساعت 7 صبح کله پزیا هم نیستننقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این فخری و الی واگیر دادرن ..
جدیدا جملات منم بلند شده ..
همین کم مونده فقط تو چاوشیستی بشی! گفته باشم این دیوث چاوشیستی بشه من میشم مرید شهرام شبپره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینجا نمیتونم برات روشن کنم تلگرام داری بیا برات توضیح بدم ..