(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)
میزاشتید فردا تشریف میوردید (sm120)
(sm132)
(sm70)
این برد رو به روح غلامحسین مظلومی تقدیم میکنیم
جای استقلالیا (sm70)
خدا بیامرزتشنقل قول:
نوشته اصلی توسط madou [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره من هی میرفتم پست میدادم دراگون کجایی؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط TO FAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا محو شده بود فکر کنم با یه دراگون نر ازدواج کرده و بچه دار شده الان داره جوجه دراگون ها بزرگ میکنه و دنبال زندگیشه
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط TO FAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در یک کلام خلاصه کنم :
شما لنگی ها از ترس باخت و گند زدن تیمتون هیچ کدمتون جرات نداشت قبل بازی بیاد کلکل حالا که شانسی برده اومدید و سوراخ موش و فرار و این حرف ها را می زنید
نقل قول:
(sm120)(sm2)خوشحالمون کردی!!نقل قول: