اره دیگه وقتی درایوو نصب میکنی اونم نصب میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اره دیگه وقتی درایوو نصب میکنی اونم نصب میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان تو چرا رفتی گرافیک AMD گرفتی ؟ (sm98) مگه سی پی یو اینتل نیست باید Nvidia Geforce میگرفتی (sm120)
جک گفتی amdپا شده رفته atiرو خریده به من چهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مشکل اندازه فونت نداشتم تا به حال ولی ور رفتم باهاش بهترین اندازه همون 100 هستش رزولوشنت چیه ؟ ماله من 1920x1080
windows photo viewer رو عکسا کلیک راست کن از تو گزینه Open with بیارش اکه باشه تو 10 نصب نکردم من هنوز فقط یه بار اون اوایل بیلده آزمایشیش رو نصب کردم بیلد 10042 (sm120)
میدونم میگم رو سی پی یو اینتل باید جی فرس میگرفتی نه ATI یا همون AMDنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این نوع گرافیک واسه پردازنده AMD استفاده میشه نه Intel
شاهکار کردی به جان خودم (sm2)
ویندوزت 64 یا 32 الیاس ؟ برات آخرین آپدیت کارت گرافیکت رو بگیرم 5450 HD نصب کنی شاید درست شد کارت گرافیک منم سری 5000 هستش 5670GDDR5 (sm51)
چه ربطی داره ؟ اصن سی پی یو چه ربطی به گرافیک داره ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان هم AMD سی پی یو میزنه هم Intel که بهترینش همون Intel هست و استفاده از هردو با هر کارت گرافیکی هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه و اصن ربطی به هم ندارند!
من خودم الان سی پی یو Intel Core i3 دارم با کارت گرافیک AMD HD 5670 (sm70)
(sm30)نقل قول:
چطور ربطی نداره (sm70) البته بخوای بزاری هم مشکلی نیست کار میکنه ولی بیشتر تا جایی که من کار کردم Geforce میگیرن بهتر مچ میشه با هم مخصوصا تو بازی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط PanterA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)می تو ، پس ایشالله نصب کنی موشکل منو پیدا کنی بعد مجبور شی حلش کنی (با لحن جناب خان) (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط PanterA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)دستت درد نکنه یعنی من بلد نیستم اپن ویتو درس کنم (sm2)بابا اصن نیس اینم مدرک
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]