(sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من اومدم (sm165)
میخوام تاپیک عکاسی رو دوباره راه بندازم ، ولی میترسم برای اونجا هم قانون وضع بشه یه وقت
اگه مضمون عکس ها ژیان باشه من مخالفتی ندارم(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دارم یه سوپ میخورم ، نه نمک داره و نه آبلیمو ...
نه تاپیک عکس های بچه هانقل قول:
حالا چه عکس های اینستاگرام ، چه عکس هایی که بعضی ها علاقه به عکس های هنری دارن و عکس میگیرن
خوش اومدی (sm46)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راه بنداز دیگه خیلی وقته حرفشُ زدی... یاد باد آن روزگاران (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوش جان... نمک نه ولی آبلیمو برو بیار خبنقل قول:
منم میخواستم تاپیک ماشین راه بندازم از اونجایی که تاپیک موبایل ـم مورد پیشواز واقع نشد پشیمان گشتم (sm172)