نمره imdb: از 162 هزار نفر، 7.8
خلاصه داستان: «آدام» ( جوزف گوردن - لویت ) جوانی 27 ساله است که شغلش نویسندگی یک برنامه در رادیو سیاتل می باشد. وی از جمله نویسندگانی است که همواره به کار خود بسیار بها داده و سعی می کند تا بهترین ها را برای شنوندگانش بنویسد. اما آدام به تازگی دردهایی زجر آور در بدنش احساس می کند که آرامش را از او سلب کرده اند. وی برای رفع این دردها، به دکتر مراجعه می کند اما در کمال ناباوری دکتر به او می گوید که وی مبتلا به سرطانی کمیاب شده است. آدام بعد از شنیدن این خبر با اتفاقات تازه ای در زندگی اش روبرو می
شود که قبلاً برایش چندان اهمیت نداشته و ...
-----------------------------------------------
از موضوع فیلم هم کاملا میشه حدس زد که با یه فیلم درام روبرو هستیم... تو این جور فیلمها معمولا هنر فیلمنامه نویس و به خصوص بازیگر نقش اول خیلی تاثیرگذاره... البته در مورد این فیلم برای یه اتفاق بسیار نادر افتاد، اونم این که حدود 20 دقیقه آخر فیلمی که دانلود کردم مشکل داره و هیچ پلیری پلی نمی کنه (sm120)... به همین علت مجبورم دوباره فیلمُ دانلود کنم برای اون قسمت آخر ولی تا همینجایی هم که دیدم، فیلم درام دوست داشتنیه و در حدی بوده که بهتون دیدنش رو توصیه کنم... البته نباید انتظار داشته باشید فیلم در حد forrest gump باشه ولی به هر حال در نوع خودش فیلم خوبیه...
مای وُت البته تا اینجایی که دیدم (sm120): 7.3