فرمایش شما صحیح... اما خب به هر حال (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
فرمایش شما صحیح... اما خب به هر حال (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم داشتم... اتفاقا شاید جالب باشه بدونی من 13ماهه که فیلم دانلود نکردم و هنوز این همه فیلم دارم (sm2)نقل قول:
شرمم میاد بگم اما یه برهه زمانی شبی 7 گاهی هم 8تا فیلم 720 دانلود میشد (sm25) چون توی لپتاپ میبینم همین کیفیت هم کفایت میکنه (sm98)
منم از همون چند سال پیش بعضی از فیلمها رو 720 دانلود می کنم... چون میدونم تفاوت چندانی ندارن...نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راستی چطوره 13 ماه فیلم دانلود نکردی ولی همه فیلمهای تاپ 2013 و 2014 رو دیدی؟ (sm59)
اینایی که خیلی تاپ هستن رو دوستم بهم میرسونه... 13ماهه که وی آی پی نخریدم و خودم دست به دانلود نشدم (sm25) از کاربری قدیمی imdb-dl هم هستم (sm51)نقل قول:
خو چه فرقی داره ؟ (sm2) مهم اینه که فیلم جدید به لیستت اضافه شده (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره...12تا (sm2)نقل قول:
The Lone Ranger (2013)
The Wolf of Wall Street (2013)
Don.Jon (sm51)
Turbo 2013
Planes (2013)
Monsters University 2013
The Best Offer (2013)
The Family (2013)
Red 2 (2013)
MAN of STEEL (2013)
Elysium (2013)
2 GUNS (2013)
همینای توی این مدت بازنشستگی خودم...زیاده؟ (sm70)
من 17 تا 2013 دانلود کردم... تو هم خیلی از خوبا رو ندیدی (sm25)نقل قول:
اینا رو دوستم دید و به من داد... اصلا هم از ایلیسیوم خوشم نیومد (sm3)نقل قول:
فیلم قشنگ سراغ داری بگو فعلا که حسام لطف میکنه لینک اکسپرس پیدا میکنه (sm59)(sm127)
الان خستمه... میرم استراحت... عصر لیست فیلمهایی که دیدم میذارم برات...نقل قول: