اینبار واقعاً بزودی ...
منتظر باشید
نمایش نسخه قابل چاپ
اینبار واقعاً بزودی ...
منتظر باشید
گفتم دیگه کامینگ سون نزنم از دستم در رفت (sm120) اگه نیومد تقصیر من نیست (sm155)
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باز چی شده ؟ (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آها فهمیدم (sm120) خشی رو با همین دستام کفن میکنم اگه نیومد (sm2)
این روزها باهاش مستقیم در تماس هستم خبر قطعی باشه اول خودم اطلاع رسانی می کنم نزنی تو خط شایعه که خط خطی ت می کنم (sm59)
تو که باهاش مستقیم در ارتباطی بهش بگو یه فایل صوتی بده و بگه ای لاو یو سینجووووووووووووووووووول(s m2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وجدانی حیف نیست از رابطم بخاطر فینچول استفاده کنم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خواهیم دید (sm120)نقل قول:
خب بگه دی جی دی سول عاشقتم.از خداشم باشه(sm2)(sm2)نقل قول: