آره نیست تو اونور آبی از همه چیز خبر داری...خدا همه مریضا را شفا بدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
آره نیست تو اونور آبی از همه چیز خبر داری...خدا همه مریضا را شفا بدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببخشید من متوجه نشدم که شما از استکهلم دارید اینجا پست میزارید ، یه جوری صحبت میکنی انگار داری تو زمان عقرب شاه زندگی میکنی ، سرت رو زیر برف بیار بیرون کبک سرماخورده ی گرماندیده بی جفت ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهتره بزی از ی نفر بیطرف بپرسی طرفداری کدوم بیشترند وقتی بفهمی دیگه ذهنت بسته میشهنقل قول:
اهنگش کوه خیلی خیلی عالیه ..پیر تیکسنقل قول:
شمایی که حتی نمیتونی آلبوم خواننده مورد علاقه ت رو بخری حرف از طرفدار و طرفداری نزن ، 320 دانلود کن ، لذتش رو ببر ،نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما شیک هارو چه به ما ...
آره اکثر کاراش ردیفه ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه دمو از یکی از کارای آلبوم جدیدش گذاشته تو اینستاگرام ، خوب بود ، راضی بودم ازش ...
حسین آلبوم سورنا رو گوش کردی ؟ نظرت رو بگو اگه گوش کردی ...
کیفیت ویو آلبوم حضرت استاد رضا یزدانی تا حدود یک ساعت دیگه ...
ی بار گوش دادم... گنجشککا قشنگ بود ولی من 1.2 سال پیش گوش داده بودمشنقل قول:
2تای اخرو دوست داشتم.. خیلی داره سنگین کار میکنه.. فلسفه بیش از حد و اوردن کلمه های قلمبه سلمبه پشت هم زیاد خوب نیس.. البوم قبلیشم همین ریدمان رو انجام داد
حالا شما ک میتونی بخر و با حضرت استادتون حال کن... گفتم ک آدم موفق دشمن زیاد داره...خوش باش با آهنگای حضرت استادتوننقل قول:
موفق باشی عزیزم ، مثل همون شخصیت موفقی که سنگش رو به سینه میزنه ...نقل قول: