کسخل جون من از قیافه تتلو هم حالم بهم میخوره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo$en [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
کسخل جون من از قیافه تتلو هم حالم بهم میخوره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo$en [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه میلادی داریم اینجانقل قول:
نوشته اصلی توسط ali1boy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من نبودم از اون نظر بگیر انگار نظره منو گرفتی(sm2)
باچه....خدا شما کارشناسارو از ما نگیره...(sm70)(sm70)(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم سیاوش قمیشی نه به صورت فیزیکی و نه در فروشگاه های دیجیتال موسیقی منتشر نشده است
بنابر این فعلا نه کیفیت آیتونز و WAV دارد نه کاور
آلبوم سرگذشت توسط کلتکس موزیک منتشر شده است
نوازندگان
گیتار : نایلون/آکوستیک کیان زمانی Kian Zamani
ویولون : سامان نوروزیان-عابد درخشان Saman Noroozian-Abed derakhshan
کلارینت: سعید آریا Saeed Aria
پیانو :بهروز لطفی پور-دکتر نوید مروج-الیاس جوادیان Behrooz Lotfipour-Elyas Javadian
کمانچه: مهبُد نبوی Mahbod Nabavi
گیتار الکتریک: رضا رستمیان Reza Rostamian
همخوانی و کرال: هوراسا درخشان-Horaasaa Derakhshan
پیانو/سینت سایزر/تنظیم /میکس و مسترینگ :بهروز لطفی پورBehrooz Lotfipour
ضبط :استودیو صبا (الیاس جوادیان) استودیو فرهنگ عابد درخشان Elyas Javadian-Abed Derakhshan
05-Ghol
Piano track :Dr Navid Moravej
Guitar: Kian Zamani
Clarinet: Saeed Aria
Choir: horaasaa Derakhshan
—------------------------------------------------—
07-Tanha
Kamancheh: Mahbod Nabavi
09-Miras
Violin: Saman Noroozian
ترک ۹ ویالونش یه نمه اسکی از یه ترک خارجی بود الان اسمش یادم نمیاد
بیکلام بود
فدات شم داداشنقل قول:
نوشته اصلی توسط ali1boy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هدف منم ارتقای موسیقیه ایرانه
ترانه سراها چی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این الیاس جوادیان 10 سال پیش با سامان جلیلی کار میکرد کی رفت خارج(sm2)
عههههه تویی استیوه بابا؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ها خودم بیدم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
غیبتت زیاد شده(sm120)
علی بوی اگه این موسن رو نمیشناسی بهت پیشنهاد میکنم حتما حتما حتما برو یه چندتا از پستای قبلی اینو ببین حساب دستت میاد(sm2)نقل قول: