ولی یادت نره خوشبختی الانتو مدیون منینقل قول:
نوشته اصلی توسط AL222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاید اصلا دیگه یادت بره که مثل قدیم عشق منی
نمایش نسخه قابل چاپ
ولی یادت نره خوشبختی الانتو مدیون منینقل قول:
نوشته اصلی توسط AL222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاید اصلا دیگه یادت بره که مثل قدیم عشق منی
یاد تو هر تنگ غروب تو قلب من میکوبهنقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سهم من از باتو بودن غم تلخ غروبه
هنوز مي پرستمت هنوز ماه من تويينقل قول:
هنوز مومنم ببين تنها گناه من تويي
یکاری کن که میتونینقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه خونه شو تو ویرونی
واسه ایران میدم روح و بدنمنقل قول:
کل وجود من فدای خاک وطنم
یه چند سالی میشه به امید فردا سر حالمنقل قول:
یه چند سالی میشه که شب یلدا سر کارم
مادر بی تو تنها و غریبمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Raul [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اطاق خونه ام بی تو چه سرده
یه روز همینجا تو این اتاقم گفت داره میرهنقل قول:
گریه نکردم اخه نخواستم غصه راشو بگیره
من اومدم...نقل قول:
-------------
هنوزم وقتی میخندی... دلم از شادی میلرزه... (sm50)
سلام....نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
..........................................
همیشه فکر میکردم زمین پسته
خدا رو رو به قبله میشه پیدا کرد
همین دیروز سمت این حوالی بود
یکی در زد خدا رفت و درو وا کرد