نوچ (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نوچ (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط پَسیا [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط azamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم دقیقا با این موضوع نمیتونم کنار بیام که چرا یه آلبوم سینگل خارجی که 1 تراک بیشتر نداره ، دفترچه داره ، ولی تو ایران هرکی هرکیه ، باور کنین وقتی میبینم یه /البومی دفترچه داره ذوق زده میشم و اصن یه وضی
درسته آلبوم ولتی اصفهانی خیلی بی کیفیت بود و حتی تو نسخی دی جی هم 2 تا سی دی لیبل جالبی نداشت و تنها موردی که بود دفترچه بود که یکم تسکین بخش بود ، البته نمیدونم چرا برش دفترچه چپ بود یا شایدم مال من ایجوری بود !!!نقل قول:
چس مثقال
لو رفتهنقل قول:
احمد درست می گه ---نقل قول:
تا جائی که یادمه این آلبوم قرار بود پخش بشه ---
ولی لو رفت --- شرکت بیخیالش شد و بعد اگه اشتباه نکنم آلبوم یکی بود یکی نبود را داد بازار ----
در واقع این رسمی نشد ---
یکی از کاربرا بهم پیغام داده بود، منم همینُ گفتم ولی چون هولوگرامُ دیدم، گفتم بپرسم مطمئن شمنقل قول:
نوشته اصلی توسط azamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راستی وحید نظرتُ درباره اون آهنگایی که بهت معرفی کردم نگفتیا (sm25)
(sm101)