نقل قول:
نوشته اصلی توسط hassan180 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تشکر حسن عزیز (sm10)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط hassan180 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تشکر حسن عزیز (sm10)
دوستان اگه "داستانی نه تازه - نگار بوبان" و "نوای تنبور - حیدر کاکی" رو دارید ممنون میشم اضافه کنید.
اگه نوای تنبور - حیدر کاکی را شما بگیرید من هم داستانی نه تازه - نگار بوبان را میگیرم . به قول دوستمون sadna همت کنیم آلبومای بیشتری بیاد وسط
ابن دو تا رو من میکیرم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببینم این دفعه میتونیم رکورد بزنیم
6 آلبوم نوای مهر هم مال من به احترام دوستان در صورتیکه دوستانیکه کمین کرده اند همت کنند و آمار رو بالا ببرند! (sm10)
برکه ی مهتاب روح انگیز راهگانی رو هم اگه کسی داره لطف کنه.
... Uploading 124 Pieces Of Iranian Classical Music
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Resul [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوای تنبور رو من میگیرمنقل قول:
نوشته اصلی توسط peghbal9 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خریداری شد بزودی آپلود خواهد شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط sadna [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوای مهر همایون خرم (6 آلبوم) خدمت محمد عزیز ارسال شد. پندار (فرنشین 1) و رقص دریا رو هم قبلا خدمتشون ارسال کردم.(sm10)
دوستان اگه کسی آلبوم برکه ی مهتاب روح انگیز راهگانی رو داره لطفا به لیست اضافه کنه.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با تشکر از همه دوستان
نهایتا تا امشب تگ ، کاور و آپلود آلبوم هایی که به دستم رسیده رو تموم می کنم.
دوستانی هم که هنوز آلبوم ها رو نفرستادن لطفا هر چه سریعتر اقدام کنن.
(sm10)با تشکر (sm10)
روابط عمومی تایپک خرید گروهی آلبوم های موسیقی
...... UPLOADING
سلام به دوستان
نمیدونم چه اتفاقی افتاده که دو روزه اینجا ناگهانی سکوت شده . من که دستم کوتاهه , اگر دوستی راه تماس با محمد آقا داره ,
بد نیست تماسی بایشان بگیره و مطمئن بشیم خوب وخوش و سلامته .
آره واقعا ضمن اینکه جویای حال محمد عزیز هستیم از وضعیت آخرین لیست آلبومها هم مطلع بشیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط peghbal9 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام خدمت دوستان گرامی
مسافرتی بودم که همین الان برگشتم و مستقیم سراغ تایپک اومدم کار تگ کاور و آپلود آلبوم ها به غیر از آثار سودابه سالم تموم شده نهایتا تا فردا لینک دانلود آلبوم ها رو براتون می فرستم.
ببخشید به خاطر تاخیر پیش اومده
سلام دوستان. اگر موافق باشید از این به بعد لینکها پس از جمع آوری بدون دستکاری برای دوستان فرستاده بشه. دستکاری تگ و نام آهنگها و آپلود مجدد سخت و وقت گیره. بعدا اگه کسی خواست خودش تگها رو تغییر بده.
سلام، من دو آلبوم زیر رو برای محمد عزیز فرستادم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
و آلبوم بزم دور از مهدی امامی رو هم از لیست اعلام شده میخرم و آپلود میکنم.
یهویی چی شد اینجا؟ چقدر آرومه
مانند آرامش قبل طوفانه
دوستان من تازه با این تاپیک آشنا شدم
خواستم ببینم چطور میشه با شما مشارکت کرد
سلام تا یه ساعت دیگه لینک دانلود آلبوم ها ارسال میشه یکم صبور باشید.(sm10)
دست مریزاد. دوستان حق دارند صبوری از کف دهند! به قول سعدی: مشتاق تو را کی بود آرام و صبوری (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Muhammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با سلام
لینک آلبوم ها ارسال شد.
اگه دوستی مونده که براشون نفرستادم بهم پیام بده یا زیر همین پست بهم بگه که براشون بفرستم.
دوستان دسترسی من به کاربر[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] غیر ممکن شده اگه شما دسترسی دارید براشون لینک آلبوم ها رو ارسال کنید.
منتظر آلبوم بزم دور باشید.
آلبوم برکه مهتاب نیز اضافه شد با تشکر از یوزر مهدی
آلبوم بزم دور/مهدی امامی ارسال شد.
آلبوم های زیر آپلود شده و لینک دانلود آلبوم ها رو ارسال کردم اگه دوستی لینک ها رو براش نفرستادم خبر بدن که به دستشون برسونیم.
لطفا لینک آلبوم ها رو هم به یوزر محمد ادیم برسونید.
01 . بزم دور / مهدی امامی
02 . داستانی نه تازه / نگار بوبان
03 . برکه مهتاب / روح انگیز راهگانی
از تمامی دوستان و حمایتشان در این تاپیک سپاسگذارم امیدارم هرجا هستید شاد و سرخوش خرم باشید.
ضمن سپاس از محمد عزیز و دیگر دوستان فرهیخته تاپیک
لطفا اگر مقدوره بفرمایید پروسه آلبومها به اتمام رسیده یا هنوز آلبومی باقی مونده
ممنون
تا این لحظه پروسه خرید آلبوم های این دوره تموم شده تلقی میشه...
سلام
این مجموعه رو می خوام فیزیکی بخرم دوستانی که مایلن ایمیج آلبوم ها 5 سی دی رو داشته باشن اعلام کنن که بتونن تو خرید این سه آلبوم همکاری کنن.(sm10)
احسنت محمد عزیز. من هستم. (sm10)
انتخاب عالیه نحوه مشارکت جطوریه ؟ امکانش نیست منم آلبوم دیگه ای که میخوای بجاش بخرم ؟
رسول جان سلام در خدمتت هستم ببینم تعداد افراد بیشتر میشن.(sm200)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Resul [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadna [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوست عزیز این 3 آلبوم رو می خوایم فیزیکی بگیریم و برای دوستان از سی دی ها ایمیج بفرستم اگه یه چند نفر دیگه همکاری کنن شاید نفری 10 تومنی باید رو هم بزاریم. فعلا برای خرید این مجموعه البوم دیگه ایی قابل قبول نیست.(sm176)
دوستانی که مایل هستن خرید گروهی البوم ها در زمان های کوتاه تری نسبت به خرید های بنده انجام بشه یا می خوان البوم هایی رو با هم مبادله کنن بسم الله شما تو همین تایپک می تونین این کار ها رو انجام بدین فقط در این بین آلبوم های امیر وسط کار نباشه.
قضیه اتهام و این چیزها هم برای هیچ کدوم از دوستان باعث کدورت یا نارحتی ای نشه که این قضیه فقط یک سوءتفاهم پیش پا افتاده بوده فقط مدیران انجمن از این کار به خاطر اینکه فعالیت داخل انجمن رو به یه جایی دیگه می بریم ناراحت شدن و گرنه تمام دوستان از لحاظ ادب و شخصیت یک سرو گردن از ما بالاترن.
به هر حال زیاد خودتون رو با این چیزا که پیش اومده ناراحت نکنین فضای مجازیه و یه دنیا عیب و ایراد انسان ها از کار هایی که هم در دنیای واقعی می کنیم صد تا برداشت ازش بر می دارن چه برسه به فضای مجازی.
هر کسی اگه مایل بود کار خرید گروهی رو انجام بده در بازه های زمانی کمتر، در همین تایپک لیست آلبوم هاشو معرفی کنه دوستان هم مشارکت کنن من هم یا در خرید مشارکت می کنم یا نه فقط پروسه خرید گروهی رو نظاره می کنم. دیگه خودتون کار اپلود و دانلود و تگ کاورها رو بر عهده داشته باشن . این طوری برای هیچ کسی سوء تفاهمی پیش نمی یاد.
اگر هم از طرف من برای همه دوستان ناراحتی ای پیش آمده عذرخواهی می کنم. (sm10)
سلام
این مجموعه رو می خوام فیزیکی بخرم دوستانی که مایلن ایمیج آلبوم ها 5 سی دی رو داشته باشن اعلام کنن که بتونن تو خرید این سه آلبوم همکاری کنن.(sm10)
دوستانی که مایل به مشارکت در خرید فیزیکی مجموعه ی پایین می باشند:
01 . محمد
02 . رسول
03 . صابر
سلام کاک محمد گیان
می تونی روی ما هم حساب کنی منم هستم
سپاس مهدی عزیز (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mehdi777 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]