(sm74)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm74)
(sm50)بغض چرانقل قول:
نوشته اصلی توسط MOHANA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه کوری؟ کاور زدم (sm89)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm100)
(sm70)کوجاسنقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیام خصوصی
زندگی این بود؟! (sm25)
(sm51)
از من گریز تا تو هم در بلا نیوفتی (sm59)بلا آی بلا دختر مردم بلا (sm59)
(sm102)
how you doing (sm59)
(sm74)
(sm132)بتی چی زدی
(sm137)شبکه اچ دی افتتاح شد
پست نده مرتیکه(sm102)
(sm120)ضعیفه اینجا چیکا میکنی
(sm35)
(sm19)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودم قبول دارم لیدم ولی با معنی و مفهوم لیدم (sm59)
(sm1)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشترم 480
الی دیدی شاهکارشو؟ (sm2)
(sm77)(sm70)چه عجبنقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی الان سرچ بزنیم شبکه چ دی میاد (sm132)؟
(sm2)نه والا کدوم گوریهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)عزیزینقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زیرنویس کرد تهران ولی من زدم اینجا نشون میده الان داره فیلم رامبو با کیفیت اچ دی نشون میده (sm2)نقل قول:
یعنی فینال رو میتونیم نگاه کنیم ؟(sm135)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این شکلک ه چیه ؟(sm135)
(sm120)
کاری ندارم سادست و تخمی باشهولی حرف توشه ... میفهمین ؟! حرف توشه . حرف(sm25)
(sm77)
هی ممرونقل قول:
چطوری
الی اچ دی که هنو نیومده
گفتم که زد تهران اما اینجا نشون میده ! نوشته پخش ازمایشی دیگه کلا داره برنامه نشون میده نمیدونم چرا اونجا نیسنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)اشترم تابستونه این شکلک هندونه هم گیر بیار بزن
(sm137)قربونت بتی جون.. بچه ها هستن حالمونم خوبهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)رئیس مجمع به مهدوی کنی پیوستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اغا این شبکه نسیم چرا رو ست اپ باکس نمیاد هر چی سرچ میزنیم پیدا نمیکنه(sm120)
خیلی حرف توشه (sm50)
آب فقط قطعه (sm120)
(sm70)دو تا برنامش قشنگه یکی بهنوش بختیاری میاد چرت و پرت میگه خیلی با نمکه یکی هم برنامه عینک افتابی مث خنده بازاره امروز یه ایتم داشت یارو اومد هواشناسی مثلا به عنوان کارشناس بعد هر وضعیتی رو که میگفت میچسبوند به یه اهنگ (sm17) از هایده خوند تا چارتار (sm70)دهن سرویس صداشم خوب بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
لاشی من میگم چرا نمیاد فرکانس داره ایا یا با بقیه شبکه ها جستجو بزنی میاد..؟؟؟؟ وگرنه اینا رو از شبکه های استانی میبینم بجای شبکه قران شبکه نسیم میزارن وقتی برنامه هاشون تموم میشه(sm120) خندوانه رامبد جوان از همشون بهتره(sm120)نقل قول:
الی شبکه مشهد چند روز بود فقط صفحه سیاه میومد(sm3) فیلمای خوبی هم داشت(sm3)