[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا کدام تاپیک رسمی تره ؟؟
شما یا این :»
جای من به شدت خالیه (sm118)
این تاپیک دانلود ویندوز و اخبار اونم که از اسمش معلومه (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همینجا لنگر میندازیم ببینم مهمون نوازن یا نه (sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط PanterA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
و این است ویندوز 10........ فقطـــ در 10 روز ویندوز 8 را گرفت(sm189)[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقدر به مشکل میخوری شما (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shatot [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این برنامه رو نصب کن کرکش کن (کرک همراهشه) بعد یه اسکن بزن هرچی درایور که نصب نکردی رو برات میاره تا نصبشون کنی و احتمال زیاد مشکلت برطرف میشه
به اطلاع می رساند ، که از همین لحظه عملیات پشتیبانی و کپی بردای از را برای شروع یک تحول بزرگ شروع کردم
نصب ویندوز 10
در صورت موفقت و را ضی کننده بوده و هماهنگ بودن با کلیه نرم افزار های تخصصی من ، کلیه سیستم ها را به ویندوز 10 سوئیچ می کنم (sm118)
به زودی ( در صور موفقت) با ویندوز 10 بر می گردم(sm155)
بخوره تو سرت (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوستان من هر چی زور زدم ویندوزم رو اوتوماتیک آپدیت کنم به ویندوز 10 نشد.
یه اروری میداد خیلی زدم رفعشم کردم ولی باز هم نشد اپدیت کنم.
با این برنامه MediaCreationToolx64 زدم یه نسخه ای که داخل فلش دانلود می کنه و برام دانلود کرده.
می خواستم بدونم نصبش کنم تشخیص میده ویندوز 7خودم رو دارم آپدیت می کنم؟یا اول این که لب تابم رو روشن می کنم دو تا نام ویندوز میشه و ویندوز 7 آپدیت نمیشه به 10؟جدا نصب میشه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
میخوای اپگرید بزنی از توی ویندوز فعلی شروع به نصب کنی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط hossain [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب از طریق بوت نصب کن خودت که بزنی درایو سی رو فرمت کنی 2ویندوزه نشی
چیزایی که داخلش هست رو می خوام.نقل قول:
میخوای اپگرید بزنی از توی ویندوز فعلی شروع به نصب کنی؟
خب از طریق بوت نصب کن خودت که بزنی درایو سی رو فرمت کنی 2ویندوزه نشی
وگرنه نصب ویندوز که بلدم مشتی...
چی داخلش هست؟ خب هرچی هست کپی کن توی درایوای دیگه گل پسر... هارد اگه داری...نقل قول:
نوشته اصلی توسط hossain [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس از یک هفته کار با ویندوز 10 به این نتیجه رسیدم که بهتره برگردم به همون ویندوز 7 ! آخه به خاطر قدیمی بودن سخت افزار مشکلات زیادی برام پیش می آورد . (sm132)
فعلاً بهتره با همون 7 کار کنم تا اینکه اگه خدا بخواد 10 سال دیگه یه سیستم نو بخرم و ویندوز 10 رو به معنای واقعی تجربه کنم . (sm132)
در هنگام نصب ویندوز چند گزینه میاد... Home...pro...و یکی دوتا دیگه.... کدومش رو نصب کنم بهتره؟
زیاد فرقی با هم ندارن ،نقل قول:
نوشته اصلی توسط ramy.diab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
home برای کاربران خانگی است و فاقد یک سری درسی ها ات
pro هم که نسخه جامع تری است .
پرو را نصب کن که در برگیرنده همه باشند !
البته اینم یادم رفت بگم :»
enterprise نصب کن
اختیار نصب 32 و 64 هم با توجه به نوع کارایی از سیستم و قطعات داخلی سیسمت با خودت
یعنی Enterprise نصب نكنم؟نقل قول:
بعدش دوست عزیز یه سوال دیگه و اونم اینکه بعضی از گزینه ها جلوشون نوشته: OEM-Activated این یعنی چی میشه توضیح بدی ممننونت میشم
پست بالایی را ویرایش کردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط ramy.diab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نسخه OEM-Activated هم برای لپ تاپ است ، که بعد از نصب مارک لپ تاپ را نمایش می دهد
بهترین نسخه نصبی همان اینترپرایز است
دروغ میگه پرو نصب کن اینترپرایز سنگینه به درد نمیخوره
تو راست می گی (sm142) به تو ادب یاد ندادن (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببخشید كد اكتیو ویندوز رو از كجا میتونم تهیه كنم؟
ترول های مایکروسافت برای آلفابت گوگل!
دوستان ویندوز 10 بازی نداره مثل سایر ویندوزهای مایکروسافت؟
مثل minesweeper این چیزا؟
بازی آنلاین داره - بازی ورقنقل قول:
واقعا ناراحتم کرد....نقل قول:
منتظر بودم ببینم مین یاب چجوری شده تو وین 10 که اصلا ندارتش...
خیلی بد شد./
ممنون.
اوسو ببخش مایکی رونقل قول:
سلام رفقا
لپ تاپ من سونی مدل vpcea45fx هستش .
و بعد از نصب این ویندوز هیچ درایوری رو نتونستم از سایت سونی دانلود کنم و ظاهرا خود سونی گفته صبر کنن کاربرا تا مهر ماه .
با این وجود برای منی که سی دی درایورهامو ندارم ایا راهی هست برای نصب درایورهام؟
32 بیتی 182 مگ
64 بیتی 362 مگ
از آنجایی که این بروزرسانی cumulative است؛ تمامی بهبودها و رفع اشکال های دو بروزرسانی قبلی را نیز با خود دارد و اگر دو بروزرسانی قبلی را نصب کرده باشید، تنها تغییرات جدید دانلود می شودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام
دوستان چطوری از فروشگاه ویندوز ۱۰ استفاده کنم؟
ترفند راه حل ؟؟؟
ممنون میشم بگید...
تو این بروز رسانی ها تغییر قابل توجهی ایجاد شده یا نه؟ چون من فقط اولیشو دانلود کردم و اتوماتیک آپدیتو غیرفعال کردم.نقل قول:
دوستان ببخشید . سوال راجب eset داشتم
کسی میدونه چطور میشه این آیکون رو سبز کرد و دیگه ارور نده
اکتیو کردم . آپدیت شده . اخرین ورژن هست . تو قسمت تنظیمات هم آپدیت رو off کردم ... ولی بازم آیکون نارنجی هست!
ویندوز هم 10 هست
اگه کسی میدونه راجبش ممنون میشم
دانلود بازی فوق العاده محبوب Clash of clans !!! (مخصوص گوشی های ویندوز فونی)
لینک دوم :
دوستانی که تا بحال دانلود نکردن این نسخه رو بگیرن اپدیت اگوست هستش
ویندوز 10 ممکن است از نصب بازیهای کرک شده جلوگیری کند!
آن توافقنامهای که پیش از نصب هر نرمافزار و یا سیستمعاملی نخوانده قبول میکنید و I Agree را انتخاب میکنید ممکن است سرانجام در ویندوز 10 برایتان دردسرساز شود! ظاهراً مایکروسافت میتواند از این پس از اجرای بازیهای تقلبی و کرک شده توسط کاربران جلوگیری کند.
توافقنامه بلندبالایی که با نصب هر برنامهای آن را نخوانده قبول میکنید ممکن است گاهی حاوی نکات ریز و مهمی باشد همانطور که مایکروسافت یک بند جالب را در توافقنامه ویندوز 10 گنجانده است:
ما اجازه داریم به صورت خودکار نسخه نرمافزارهای شما را بررسی کرده و آپدیتهای نرمافزار و یا تغییرات تنظیمات را دانلود کنیم. این مورد شامل جلوگیری از دسترسی به سرویسها، بازیهای تقلبی و یا استفاده غیرمجاز از دستگاههای جانبی میشود.با وجود اینکه هنوز گزارشی مبنی بر عدم اجرای نرمافزارها یا بازیهای کرک شده به دلیل ویندوز 10 دریافت نشده است اما باید خودتان را آماده کنید که در صورت تغییر نظر مایکروسافت با بازیهای چندهزار تومانی بازار خداحافظی کنید. هرچند به صورت کلی توصیه نمیشود با کرک کردن نرمافزارها و بازیها حقوق تیمهای برنامهنویسی و توسعهدهندگان را زیر پا بگذارید اما برخی ادعا میکنند امکان خرید قانونی آنها وجود نداشته و یا با نرخ برابری ارز کنونی تهیه قانونی نرمافزارهای مورد نیاز عملاً غیرممکن است. به هر حال اگر در آینده با چنین مشکلی روبرو شدید قبل از خشمگین شدن بدانید که خودتان اجازهنامه مایکروسافت را امضا کردهاید و به صورت قانونی حق سرک کشیدن ویندوز در نرمافزارها را فراهم کردهاید.