نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtabaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm134)(sm72)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtabaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm134)(sm72)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دانــــلـــــود :
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
طلوع میکنم اگر منتظر
شنیدنی اگرچه بعد زخم ها
نمانده از منم منی
طلوع میکنم که تو
از این خراب تر شوی
اگر چه دور رفته ای بلرزی و خبر شوی
طلوع میکنم میان گله های گرگ تر در آتش ترانه ای مهیب تر بزرگ تر
اگر تقاص پس گرفت اگر به ساز من نساخت اگر که روزگار بد مرا دوباره بد شناخت
گریز ناگزیر من از این خزان بهانه بود
خود انتخاب کرده ام مفر من ترانه بود
چنان کنار مرگ خود شکنجه را قدم زدم که هرکه کینه داشته از گذشته ام ببخشدم
لعنت به این صدای من میخواست حاشایم کند
هربار گفتم محکمم لرزید رسوایم کند
طلوع میکنم میان گله های گرگ تر در آتش ترانه ای مهیب تر بزرگ تر
اگر تقاص پس گرفت اگر به ساز من نساخت اگر که روزگار بد مرا دوباره بد شناخت
طلوع میکنم طلوع میکنم طلوع میکنم
...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]ممنوع الفعالیت.
(.....)
98/11/12
(sm172)(sm81)
براش نوشتم آقا ما هنرمند متعهد نخوایم کیو باید ببینیم!
چرا میری هی سیاسی حرف میزنی! اینجا ایرانه پسرجان ملتش آفتاب پرستایی مثل مهناز افشارو دوست دارن، اینجا هرچی خنثا تر باشی متعهد تر به نظر مردم کورش میای، اینجا مهم نیست چقدر هنر یا تعهد داری اینجا مهمه چقدر جلف و لش باشی تا به چشم بیای
تنها دلخوشیمون تو این احمقآباد مهدی یراحی بود که معناگرا بود و شعور انتخاب ترانه و سواد موزیک داشت که اونم خودش زد خودشو حذف کرد
حالا باید لشای سفارش شده گاگولِ مسئولِ نقلیل سطح فهم مردمو گوش کنیم مثل هوروش بند و این پسر ترنسه محسن ابراهیم زاده و مهراد جم و آرش و مسیح و صدتا بچه... لش دیگه...
اجرای زنده آهنگ بی دفاع - 26/تیر98
شعر : آرش محرابی
ملودی : وحید پویان
تنظیم : سعید زمانی
کارگردان : فرید ناصری
آلبوم اجرای زنده مهدی یراحی با بازخوانی آهنگهایی از فرهاد، معین، داریوش و چندین آهنگ عربی
یک آهنگ جدید عربی از آلبوم جدید مهدی یراحی در این آلبوم قرار دارد
شامل ۱۶ ترک
.
به تک تکِ شقیقهها یه پاره سنگ خورد و
یهباره دستمون به ضامنِ تفنگ خورد و
مرگ بُرد و دوباره عقل مُرد و
تمومِ خاطراتمون گره به جنگ خورد و
.
طرحِ تخریب خونههای ما کلنگ خورد و
تا رسیدیم مدرسه همیشه زنگ خورد و
مرگ بُرد و دوباره عقل مُرد و
تمومِ خاطراتمون گره به جنگ خورد و
.
من نمیدونم چرا نمیتونم بفهمم اینو
چرا به ختمِ جنگ این همه درنگ خورد و
یه نسل دیگه رفت جنگ برنگشت ..
رفت و .. رفت و ... برنگشت ...
.
من آخرین شهیدِ این قبیلهام
قبیلهای که آب و نون ندارن
قبیلهای که خیلی از شهیداش
حتی یه تیکه استخون ندارن
.
به من یک نفر بگه کجای کاریم؟
تقاصِ جنگو پای چی باید بذاریم؟
چرا هنوز زندگی نداریم؟
.
به من یک نفر بگه کجا رسیدیم؟
جوریه که زنده موندیمو شهیدیم؟
یه خوابِ خوش عمریه ندیدیم ...
.
.
.
چرا باید بعضی از جریانها چون زورشون بیشتره جنگ رو مصادره کنن؟ خونِ شهدا رو مصادره کنن؟
جنگ مالِ یک جریان و یک عده خاص نیست!
من بچه اهوازم من با صدای آژیر بزرگ شدم !
تلفن موبایلم همیشه سایلنته !
چرا ؟ من حق دارم بپرسم !
.
میگن توهین به شهدا کردی
ما در برابر تصمیمهای غلط میتونیم پرسشگر باشیم
سردار علایی گفتن ما میتونستیم صلح کنیم اما نکردیم !
چون صلح تو دیپلماسیِ ما وجود نداشت !
چرا وجود نداشت ؟
من دارم اینو میپرسم ...
.
(بخشی از مصاحبه با رادیو تهران - دیماه 97)
#پاره_سنگ
#اهواز
#خرمشهر
#جنگ
اسرار (فک کنم عربی باشه)
ترانه : مرتضی حیدری
تنظیم : کوشان
ملودی : مهدی یراحی
امروز
ساعت 12
یکم فرق داشت مهدی یراحی که میشناسیم
زیبا بود ممنون مهدی جان
بقیه کاور هاشم داری دادا
دخترانه
ترانه : سحر ده چشمه
اهنگ و تنظیم : مهدی یراحی
۹۹.۶.۱۷
آروم بگیر ای دختر تنها این نقشه آخر نقش بر آبه
از مشرق دلگیر این خونه خاموشی میره نور میتابه
دیگه نترس از پچ پچه هاشون آروم بگیر آدمکا خوابن
فردا بیادش تازه میفهمن یه عمرِ که توو قعر مردابن
بیرون بیا از پیله ی ابرا خالی شو از شبهای دلشوره
ابری که دنیاتو سیاه کرده بارون میشه اشکاتو میشوره
چشماتو وا کن رو به خورشیدی که با تو از رنگین کمون میگه
بعد از هجوم وحشی طوفان از باور یه آسمون میگه
جنگل از تو چشم برنمیداره شب اومده آروم و مهتابی
از قلب مردابا شکوفا شو بیرون بیا نیلوفر آبی
دست منو توی دستت ببین کی قید رویاتو آسون زده
با هر طپش پاشو گم میشی پیدا شو فردا پر از بودنه
از مرز شب رد شو پرواز بی حد شو که آسمون روشنه
آروم بگیر ای دختر دریا این نقشه آخر نقش بر آبه
از مشرق دلگیر این خونه خاموشی میره نور میتابه
ناگفتنی های سکوتت رو آویزه کن به گوش آدمها
با هر نفس مُردن رو حاشا کن
آروم بگیر ای دختر تنها آروم بگیر ای دختر دریا
آروم بگیر ای دختر آبی آروم بگیر توو شب مهتابی
آروم بگیر ای دختر شبها آروم بگیر ای دختر فردا
لاک پشت
امروز ۹۹.۹.۲۲
ساعت ۱۹
ترانه مونا برزویی
اهنگ مهدی یراحی
تنظیم کوشان حداد و مهدی یراحی
لینک دانلود :
وای بر او که قمارش طلبد جانش را ... (sm50)
+موزیک ویدیو هم داره ...
کارگردان : سپهر وکیلی
⚫ youtube.com/MehdiYarrahiYouTube
جالبه
متن شعر
مونا برزویی
《لاک پشت》
با توام راه شناس شب مه آلودم
او که میرفت سفر گم بشود من بودم
وای بر او که قمارش طلبد جانش را
بشنود ساده خریدند رفیقانش را
وای بر آتش حقی که به دارش بکشند
آشنایان سنگ در کف انتظارش بکشند
با توام وارث تنهایی و آوارگیم
شاهدت میگیرم بر همه ی زندگیم
وای بر اوج عقابی که به یک سنگ گسیخت
لاک پشتی که از این جنگل سوزان نگریخت
وای بر او که شود قاتل بیچاره ی خود
بشنود وصله ی تهمت ز جگرپاره ی خود
با توام راوی گنجشک دل کوچک من
ماه تسخیر شده خفته بر پیچک من
وای بر ما که در این دور تسلسل دردیم
بُت چو بشکست دور تبری میگردیم
شِکوه از زخم تبر شیوه ی اجدادی ماست
غم آزادگی ما همه ی شادی ماست
با توام دُرنای خندیده به فرصت های کوچ
بی هراس خیره سر رسته ز خواهش های پوچ
وای بر اوج عقابی که به یک سنگ گسیخت
لاک پشتی که از این جنگل سوزان نگریخت
وای بر او که شود قاتل بیچاره ی خود
بشنود وصله ی تهمت ز جگرپاره ی خود
۹۹.۹.۲۲
Best Music Of 2019
IRAN
Mehdi Yarrahi
"Pareh Sang"
Musicians who want to work in Iran have to walk difficult tightropes when dealing with the regime and bureaucrats who have the power to approve or deny public performances and recordings. Singer Mehdi Yarrahi — who received a best pop singer prize from Iran's Ministry of Culture and Islamic Guidance last year — crossed the line with an anti-war song, "Pareh Sang" (Broken Rock), in which he chroniclesthe devastation to his home region of Khuzestan during the Iran-Iraq War of the 1980s, and how the province has never recovered. Before a live performance this July, censors reportedly asked Yarrahi to change the lyrics; he refused. So while his band played the instrumental music to "Pareh Sang" at the show, Yarrahi walked off the stage. His fans took up the charge, and sang the lyrics themselves — a profound and creative response to the attempted censorship.
npr.org/2019/12/11/778227017/10-song-that-rallied-resistance-around-the-world
آهنگ جدید
15 دی 99
« عکس شد »
....
کارگردان ویدیو : سپهر وکیلی
سلام داداش خیلی چاکرم
«عکس شد»
ترانه : امید جامع
اهنگ : امیدجامع و مهدی یراحی
تنظیم : مهدی یراحی و کوشان حداد
به یاد قربانیان پرواز ps752 اوکراین
(سومین اثر از البوم سه گانه اجتماعی2)
1.دخترانه 2.لاک پشت 3.عکس شد
دانلود :
ویدیو هم داره تو سایت هست :
کارگردان : سپهر وکیلی
4k
از كجا بايد شروع كنم اين داستانو
كه خط به خط زندگيمو با تو قسمت كنم
تا كجا خوب بودم از كجا بد شدم
دنبال حرفامو بگيرو با من بيا
اين تمام حقيقتاى جهان منه
اين قاب عكس نبايد بشكنه
از پشت اين قاب عكس كهنه دنيا رو میبينم
يه لحظه میخندم از ته دل يه لحظه میمیرم
عكس میشد بچگيت عكس میشد
خنده هات عكس شد بر عكس شد
عكس میشد زندگيم عكس میشد
لحظه هام عكس شد برعكس شد
زمستون سرد به این خونه زد که با یاد هم تنها شیم
جز این قاب عکس کجا میشه رفت که بازم کنار هم باشیم
یک لحظه حتی باور نکردم سقوطمو
با دست خودم به خاک سپردم تابوتمو
عكس میشد زندگيم عكس میشد لحظه هام عكس شد(sm81)
arastooyi
.
*پنج دقیقه و دوازده ثانیه مانده بود به هیچستان*
آوازخوان به نمایندگی از بازماندههای مسافرهای آن پروازِ کوتاه، در میان نماهای این موزیکویدیو آوازِ قو را سر داده است.
در نماها وکادرهای باز وبستهای که شادیهای کوچک در آنها، در حال تمام شدن است. آوازی غمگین بر روی نماهایی که طوری قاب بندی شده ا ند که نه انگار خوشبخت بودن یک خانواده را هدف گرفته.
تصویرهای شاد از لنز دوربینِ هر کارگردانِ مولف به شیوهی خودش روایت می شود. در این موزیک ویدیو، گاه بهگاه، دوربین در نما های اندازه گیری شده، لحظه های خوشِ انسان را طوری تنگ در آغوش گرفته که پیداست قرار است خوشی به سانِ مسافری، لحظه ای بعد از آغوش قاب های خوشحال بیرون بروند طرفِ قاب های تنگ ناخوشی.
دوربینِ این اثر در مجالی کم به اندازه ی یک انفجار نزدیک می شود به نماهایی از آدمهای خوش و بی خبر و به سرعت مضمونش را در نمایی دیگر برعکس می کند. تصویرها با هم در گفت و گو و چالشی هستند دیالکتیکی ولی ساده.
غمِ صدای خواننده و فاصلهی هشدار دهندهی دوربین با نماهای بریده از وقت و بی وقتی، نوعی اضطراب از ناپایداری شادی را القا میکند.
ریتمِ روایتِ نماهای منقطع، غیرمسقیم مماس می شود با غمِ صدای خواننده و کلمه هایی که ادا میکند.
آدم دوست ندارد لحظه های پیدرپی خوب جایی ته بکشد. مثل این است که دوربین هم این را دوست ندارد، ولی بلافاصله نمایی میآید به قصد بی معنی کردن نمای قبلی.
بازی با کایت کنار دریا، جانشین می شود با نمای اولِ روایت. همین خانواده که رویای پرواز را بر روی زمین و کنارِ دریا بازی میکنند، در لحظهای دیگر نهال کودکیِ فرزندشان را نکاشته می دهند به نمای تنگی از یک اره برقی در حال بریدنِ تنهای تنومند از یک درخت. آنقدر تنومند که حس میکنی در کادر جا نمیشود. فاجعه ای در لحظه که به زحمت در یک تصویر جا میگیرد.
روایت، با نشان دادن اعضای خانواده در سالنِ انتظارِ یک فرودگاه شروع شده است. سالنی بزرگ با صندلیهایی خالی. سه تا از صندلی ها، توسط مردی و زنی وکودکی بی قرار، پر شده به نمایندگی از آنهایی که قرار است با صندلی هاشان دود بشوند بروند هوا.
مرد رفته زن و بچهاش را بدرقه کند. حس این بدرقه با جانشین سازی مرد پشتِ فرمان رو به راهِ زندگی اش ساخته شده در حال مرور لحظههای ناپایدار شادی روی تلفن همراهش.
کارگردان دوربینش را در دوربینِ تلفن همراهِ راوی پنهان میکند. یک نما از یک خوشبختیِ ساده، قطع می شود به یک نما از خواننده-راوی که سنگر گرفته پشت جعبههایی که خوشبختیِ تمام شده در آنها بسته بندی شده، کج و کوژ روی هم چیده شده در فضاهایی سرخ که "هیچستان" را به مخاطب القا می کند.
مجالِ مولف کم است برای روایت یک فاجعهی غیرقابل هضم. پس دوربین برای هضم این فاجعه تلاش نمیکند. هواپیمای اصلی را یک لحظه نزدیک به انفجار، به صورت نقطه ای سیاه و کوچک در پهنای آسمان در لانگ شات نشان میدهد که بیشتر تصویرِ یک بازی است تا یک انفجار توسطِ موشک. غیرقابل هضم است. دوربین چارهای ندارد جز اینکه با دردِ این بازیِ شوم همدردی کند. پس ریتم نماهایش را به ضرباهنگی تبدیل می کند جانشین سازی شده با نفسهای بریدهی زیستی در قاب های در حال احتضار. زندگی ای به اندازه ی بیست و سه ثانیه فاصله بین دو شلیک پی در پی به هواپیمایی جاندار که در یک لانگ شات تبدیل شده به یک اسباب بازی.
روایت با یک دیالوگِ تکاندهنده تمام میشود. راوی در حالیکه پشت فرمانِ اتومبیلش، تصویرهای شاد را بالا و پایین میکند از دوربینِ مولف سوال میکند: " داشتی فیلم می گرفتی؟"
چه کسی می توانست از آن 23 ثانیهای که بر مسافرهای پرواز 752 اوکراین در فاصلهی بین دو شلیک از موشک های خودی گذشت، فیلم بگیرد و با آن حسآمیزی کند، جز دوربینی که لحظاتی قبل از حیاتِ آن بیست و سه ثانیه را در یک لانگ شاتِ کوتاه در میان نماهایی از یک خوشبختیِ متزلزل در وقت و بی وقتی روایت می کند و آن را تبدیل می کند به روایتِ یک عکس. پروازی که بر عکس شد.
همه ی این حرف ها وحدیث ها در موزیک ویدیویی به مدت پنج دقیقه و دوازده ثانیه که وقتی تماشایش میکنی یک لحظه به نظر میآید و به خاطر می ماند. می شود ساختنِ ضرباهنگی موثر از یک فاجعه را در مجالی به کوتاهیِ یک کلیپ تعبیر کرد به "کلیپ سازیِ پیشرو."
تفسیر موزیک ویدیو پاره سنگ :
سازش (sm50)
#ماه_عسل
#رمضان
18 مرداد 1400.
آهنگ عربی
از آلبوم عربی
«اَهواک»
ترانه : مرتضی حیدری آل کثیر
ملودی : مسعود سخیراوی
تنظیم : سعید زمانی
دانلود آهنگ :
http://35musicbaran.us/music/mehdi-yarrahi-ahwak
دانلود ویدیو :
http://35musicbaran.us/music/mehdi-yarrahi-ahwak-2
کارگردان : محمد اولاد
«وداعِ بعد از رفتن»
ترانه مونا برزویی
آهنگ مهدی یراحی
پیانو : مهدی یراحی
دانلود آهنگ :
دانلود موزیک ویدیو :
23 آبان 1400
«وداعِ بعد از رفتن»
شاعر : مونا برزویی
آنجایی نشسته چشمت بر در
خواب از تو می پرهیزد دلشوره داری
آنجایی آبستن بغضی تلخ گویی
که بر پیشانی صد کوره داری
میبینم طاقت نداری با من
وداع بعد از رفتن چشم تو روشن
بوسیدنت را فرصت نداد قحطی ام
تعمیدم دادند با رنج سرسختی ام
باور کن امشب مصلوب خوشبختی ام
با مرگ سرخم بطلان این بازی ام
از هر چه گفتم هر چه کردم راضی ام
گریه نکن من کابوس این قاضی ام
داغم را چه کس خبر خواهد داد
فقط هراسم این است که خواهدت گفت
نا اهلی دریده این پیراهن
به خون من غلتیده چه خواهدت گفت
آزادم و خون بهایم این است
مکن دریغ از راهم ایمان خود را
بیداری صدای کل می آید
هر کس عزا پوشیده آبان خود را
بوسیدنت را فرصت نداد قحطی ام
تعمیدم دادند با رنج سرسختی ام
باور کن امشب مصلوب خوشبختی ام
با مرگ سرخم بطلان این بازی ام
از هر چه گفتم هر چه کردم راضی ام
گریه نکن من کابوس این قاضی ام
#آبان_98
#ممنوعیت
(sm74)
مهدی یراحی حرف نداره
⭕ کمیته فیلترینگ دستور به حذف آهنگ مهدی یراحی از سایتها داده و آن را "محتوای مجرمانه" اعلام کرده است.
برخی از سایتها با حذف این آهنگ نوشتهاند: «این آهنگ به درخواست کمیته فیلترینگ حذف شده است»
#وداعِ_بعد_از_رفتن
1148 روز ممنوع الکار.
دانلود :
https://43musicbaran.us/music/mehdi-yarrahi-ghafas-bas/
قفس بس
شعر و آهنگ : شهیار قنبری
تنظیم و تهیه : کوشان حداد و مهدی یراحی
امروز : 1401.06.29
شهیار قنبری در اخرین شاهکارهاش از بستر و فواره رسید به دوست داشتن ساتن و کلیه اجزای بدن ...
اینبار شرت رو درنیاره نماد آزادی کنه صلوات ...(sm120)
کوشان حداد(sm127)
دانلود آهنگ قفس بس...
download :
https://43musicbaran.us/music/mehdi-yarrahi-ghafas-bas/
و یا
از تلگرام
t.me/mehdiyarrahi
و جهت حمایت در یوتیوب :(sm111)
...سرود زندگی...امروز : 1401.09.01
https://44musicbaran.us/music/mehdi-yarrahi-soroode-zendegi/
برون کن سر از زیر یوغ بردگی
برآور سرود زندگی
رها کن دل از بغض مانده در گلو
تو هم با همه جهان بگو
زن زندگی آزادی
خب کاور کرده از سرودهای عنقلابی سال 57 ... مخصوصاً گروه کر ...
با اینکار میخواسته چی رو نشون بده ...؟ ناخواسته اونا رو تایید کرده ...! غیر اینه ...؟!
الگوسازی به هر طریقی از اون دوران و آدماش و اتفاقاتش خریت محض و تایید اون دورانه ...