طرفای بیست و هقت تا بیست و هشت میلیون پوند! 33 میلیون یورو انگار 5 ساله هم بسته! با توجه به کیفیتش و سنتش و تجربش قیمتش عالیه!
نمایش نسخه قابل چاپ
طرفای بیست و هقت تا بیست و هشت میلیون پوند! 33 میلیون یورو انگار 5 ساله هم بسته! با توجه به کیفیتش و سنتش و تجربش قیمتش عالیه!
مراسم افتتاحیه پخش نمیشه ؟
یه درصد فکر کن بخوان پخش کنن اصن جور در نمیاد!
33 تا زیاد نیست
ولی بارسا سود کرد چون راکتیچ رو ارزون خریدن تقریبا .فرق زیادی بین راکتیج و فابرگاس نیست
احتمالا یه بخشیش رو پخش کنن
راکتیچ مونده حالا به فابرگاس برسه ولی خب قبول دارم اونا هم ضرر نمیکردن فابی تو جزیره قطعا موفق تره تا بارسا !ما که خوشحالیم
راکتیچ خیلی خلاقه البته اگه عین نیمار و فابرگاس و ایبرا و ویا و ...این خلاقیتش به خاطر پاس کاری های تخمی به فنا نره
نمیدونم چرا هر کی از بارسا میره شکوفا میشه
فابرگاسو این همه زور زدن تا بردنش غارسا(sm2)
الان اینقد راحت فروختنش(sm2)
خدایی زوبی زارتا هم واسه خودش یه پا فلورنتیو پرزه(sm2)
هیچکس پرز نمیشه
درسته بعضی موقع ها دیوث بازی در میاره .ولی همین شم اقتصادی بالاش باعث شده که با این همه خریدای کلفتی که میکنیم به سرنوشت لاتزیو و یووه -اینتر یا حتی غارسا دچار نشیم که به خاطر یه بازیکن که 5 میلیون از چیزی که فک میکنیم بالاتره قید اون بازیکن رو بزنیم
افتتاحیه ساعت چنده؟؟؟؟؟؟؟
مثه اینکه دوبی اسپرت نشون میده (sm79)
(sm93)
احمد(sm2)
ممد اگه گفتی اونی که عقب رائول تو امضات وایستاده و سرش پایینه کیه ؟(sm70)
(sm81)(sm31)
ممد(sm31)
-ادیتور ندارم -بارسا سیاستش گند زدن به ستاره هاست!به جز دو سه نفری که از اکادمی خودشون اومدن هر چی ستاره خریده خنثی کرده رسمافابی مطمئنن روزای خوبی در انتظارشه (شکلک قلب)
الووووووووووووووووووووووو وووووو
(sm14)
هستی هوی احمد (sm2)
ممد خر است ، خو مرتیکه سرعت داغونه نمیتونم نقل بگیرم زر بزن ! --- احترامت کجا رفت کپک
فرانسیسکو الارکون سوارز ملقب به ایسکو(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کمیاب(sm89)
کس نگو عین ادم جواب بده (sm14)
میلاد شماره 2 که تو عکس هستش بازیکن سابق رم هستش که اسمشو یادم نیست الان
کریستین پانوچی(sm29)
اره پانوچیه
من اخر نفهمیدیم چرا پانوچی رو فروختن خیلی خوب بود
هر کی فهمید به منم بگه ممد قهرمان جام کیه ؟!
اینا رو کاپلو اورد(sm50)
سال 2006 هم امرسون رو یادته اورد(sm2) نیستلروی(sm74)
یکی از کم ستاره ترین تیمای تاریخ رئال بود اون زمان
پیرلو هم داشت میومد
ولی اون تیم شوستر که غارسا رو با هانری-اتوئو-مسی-رونالدینیو و زامبروتا و تورام و ژولی باعث شد تونل بزنن واسمون تیم کاپلو بود به نظرم
اعضای تیم ملی فوتبال ایران در مراسم افتتاحیه جام جهانی ۲۰۱۴ شرکت نمیکنند. |-128-| فکر کنم آقا بهشون گفته مشکل شرعی داره که تو مراسم شرکت کنید
برند شوستر دیوس
قلبا دوس دارم اسپانیا قهرمان بشه چون از همون اول دوسش داشتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی شانس برزیل و المان و ارژانتین از همه بیشتره
برزیل به احتمال 60 درصد قهرمانه
البته هنوز محک جدی نخورده برزیل اون فینال کنفدراسیونها هم اسپانیا هم خسته بود هم مصدوم داشت
المان خیلی قویه ولی نقطه ضعفشون سرمربیشونه یواخیم لو(sm2)
هوی لاشی به شوستر توهین نکن(sm102)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون فاکی که به هوادارای غارسا نشون داد تو تاریخ رئال ثبت شدس(sm19)
من با اینکه فرانس و انگلیس رو بیشتر از بقیه حال میکنم با هاشون ولی یحتمل برزیل قهرمانه
ولی مسی وجودت باعث شانس میشه
گروهشون که تخمی ه .مرحله بعد هم به تیم قوی نمیخورن و درکل به بازیکناش فشار زیاد نمیاد ولی برزیل و اسپانیا و پرتغال و انگلیس وایتالیا اگه بخوان به 8تا برسن کیونشون پارست
ولی با این همه به خاطر میزبانی به نظرم برزیل قهرمانه
بیلاخ تو سرش بخوره من موندم چجوری 6 تا از غارسا خوردیم -- امید اول قهرمانی برزیل هستش ، فینال یه پاش برزیله ، یه پای دیگه از بین اسپانیا و آلمان هستش
هانری (sm14)
- Congrats Cescky. Shame it wasn't the red part of North London but I wish you the best
ترجیج کیدم فینال برزیل و ارژانتین باشه ولی تا اون جا ها نمیان بالا (sm70)
احمد ریدینقل قول:
اون 6 تا که خوانده راموس بود سرمربیمون
شوستر همونیه که 4-1 بردیم قبل بازی تونل زدن روبن- رائول-هیگواین-نیستلروی گلا رو زدن
تف تو حافظت(sm2)
هانری خودش با رفتن به غارسا رید(sm25)
تو ارسنال حقش توپ طلا بود رفت غارسا بزور بهش بازی میرسید(sm25)
خدایی تو ارسنال رو ول کرد به جام گرفتن غارسا خوش بود(sm25)
اون شبی که با ارسنال ما رو بردن یادم نمیره چقد رو فرم بود(sm54)
پاتریک ویرا اصن نمیذاشت کسی رد بشه(sm9)
اون بازی غیر از زیدان همه افتضاح بودن(sm25)
مرتیکه 6-3 مال برند شوستر بود ، عین روز روشن جلوی چشممه !
مراسم المپیک ساعت چنده ؟(sm25)
برند شوستر (sm2)(sm2)
هر کی رفت بارسا مثل سگ پشیمون شد از زلاتان و هانری و فابی و در اینده نزدیکم نیمار و باقی دوستان! (sm14)
خوزه اوجش میده مجددا(sm50) فانتزیم اینه سال بعد واسمون جلو ارسنال و بارسا گلزنی کنه (sm46)