معلومه چون خودش گاوتر از این حرفاست(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
معلومه چون خودش گاوتر از این حرفاست(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی نشنیده قضاوت نکنیم واسه صفاریان هم این حرفا بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77)خجالت نمیکشی صفاریان رو با این الدنگ مقایسه میکنی(sm2)نقل قول:
شهاب اکبری امتحان پس دادست
البته امیدوارم بیشتر کارشو محسن انجام داده باشه.. در اونصورت میشه امیدوار بود(sm120)
احسنت... کمپین نه به شهاب...نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باز برم پیام های دو سال پیشو بیارم که چی میگفتین بهش (sm2)نقل قول:
برو ببین.. بعید میدونم من کوبیده باشمش.. البته یکی دوتا اهنگ قبل البوم دادن که مزخرف بود سر اون کوبیدمش(sm120)نقل قول:
مادر بود چی بود.. روضه خونی کردن(sm2)
بعد البوم هم همچنان مخالف داشت ولی من جزو موافقاش بودم(sm120)
خب اون شکلی میخوان ازشنقل قول:
شاید تو بهرام گور یه نقشی داشته ولی کو به کو صد در صدش کار محسنه قشنگ معلومهنقل قول:
تیم ملی امید رفت از میانمار 2-0 باخت که تو گروه دوم بشه.. از اون سمت عربستان رفت از کره شمالی 3-0 باخت..ایران بازم اول شد(sm2)
نون خشک و سق میزنم تا خیسش کنم به خونم
نفرین کن منو اگه یک روز، جز از این عشق چیزی بخونم
من اشک مادر ستارم مصلوب لعین بردارم
توی چشم خرافیت من خارم من شاهین دولت احرارم
(sm50)
(sm2)نقل قول:
من یه رفیق دارم که سر هرچی نقاشه
اصن انتهاشه قلمو تو دستشه همه جا می پاشه
همه چی فیلم واسش مث جیم جارموشه
ا همه بریده فک میکنه دالی باباشه
مث ماس وقتی که از این و اون بدی میدید
فقط کشید و فحش و خورد و عقب نکشید
زدن بوماشو جر دادن و تابلوهاشو سوزوزندن و اون کشید یکی دوباره از نو
دادن رنگو با قیف ریختن تو حلقش خفه شد؟ نه
همون صحنه شد یه تابلو
مث تن تیزی خورده که هرچی که فرو میره زیر درد و تحت تعقیب (sm1)
از رو نمیره می گیره زیرخم و پررو چغر هر روز
یارو یه خط نو رو بازو تپل روپا هنو
فیشنگه باج سیبیل نمیده به سگ سبیلا
واسش افت داره کل با این شیتیل بگیرا
همه چی رو باخت کار کف خیابون کشید
رنگ و گرفت و قاط زد همه جا پاشید
رو در و دار و درخت و همه دیوارا کشید
رو من و تو و اینا اونا همه جا کشید (sm178)
رو بنر صدا و سیما و صدا آمریکا
واسه اونا که خراب و خوابن و بیدارا کشید
واسه لش و لوش و لات و لوطی و بیکارا کشید
رو هرچی که بود و نبود همه جا کشید
میکس و مستر : محسن چاوشی (sm2)از البوم قبلی خود کفا شد محسنتون
ولوم صد اتاق بسته (sm178)
قاطی قاطی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پشت سر پلی تا خدا رو بیارم پایین (sm50)
مخم رد داده (sm54)
رو 100 نیر به خش خش میفته آ (sm54)
نه من اسپیرم ازین ارزونا نیست . حرفه ای در پنجره ها رو می لرزونهنقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جرات ندارم . تا اخر ببرم . فقط از سیستم بردم روی صد
خوبه پس.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همون حرفه ای ها رو هم اگه تا آخر ببری به خش خش میفتن!
لاجیتک محشره (sm128)
از کجا فهمیدی لاجیتکه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دارم که میگم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لاجیتک معروفه
وقتی گفتی حرفه ای فهمیدم دیگه (sm128)
خو مبارکت باشهنقل قول:
دستت درد نکنه بابت فیلم ها (sm19)
(sm19)نقل قول:
مرسی.
ناقابله (sm10)
نوکرتم
آلبوم چاوشی بالاخره کی میاد
(sm2)
پنج یا ششم شهریور تاریخ دادننقل قول:
(sm2)به چه می خندی دیوث (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به این که به عنوان نگاه نمی کنی (sm51)
ارادتمندم.نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایشون چرا کم کارن(sm51)
برا منم سواله (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برنماه علی ضیا ..
محسن سیگاری زده(sm2)
درگذشت جوان ناکام الیاس رو تسلیت میگم
(sm77)
نبودش خیلی تو چشمه... انشاالله هر جا که هست صحیح و سالم باشه..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]