بی تو بدون صفایی داره(sm86)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm38)
نمایش نسخه قابل چاپ
بی تو بدون صفایی داره(sm86)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm38)
به به سلام اقا صابر ....(sm127)(sm127)(sm127)نقل قول:
نبودی؟؟؟
(الان دارم دان میکنم(sm51))نقل قول:
داشتم با دختره مشاعره میکردم،گفت ن بده
گفتم:نون و پنیر و شلغم،،،،جف ممه هات تو حلقم
دیگه ب مسابقه ادامه نداد
دختره به مامانش میگه , چی میشد منم مثل پسرا وسط پام یه بلبل داشتم ؟ مامان میگه تو وسط پات یه لونه داری كه همه بلبلا واسش چهچهه میزنن...!!!
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرض (sm102)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی تلخ بود خیلی (sm74)(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دانیال دادا اگه منطقه آزاد انزلیه یه ندا بده ما هم بهره ببریمنقل قول:
سلام دادا ، مخلصم (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفته بودم تهران دادا
برو حالشو ببر ، یارو معتاده جــقهنقل قول:
(الان دارم دان میکنم(sm51))
ما که نفهمیدیم چی گفتی احسان ، معنیش میشه بدون من صفا داره (sm77)نقل قول:
بی تو بدون صفایی داره(sm86)
(sm38)
ولی به هر حال نوکرم ، حتی اگه بی من حال میکنی (sm10)