(sm2)شرمنده ولی با ک شروع میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)شرمنده ولی با ک شروع میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودش که این باشه ببین بچه هاش چی تشریف دارن (sm25)
همون لینکی که بت دادم همه چی روشنه اسم اصلیشم میزنی همینا میادنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو نقل من دست میبری (sm39)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا این به من میگه .... (sm74) بهم نظر داره (sm155) باید بن بشه
(sm2)من که نه غلت بکنم منتهی اینجا رسول و میلاد خطرین گفته باشمنقل قول:
راستی تا یادم نرفته
روز جوان بر آحاد جوانان این مرز و بوم مبارک
(sm50)جوان ؟! (sm172)ههنقل قول:
زورشون به منه پیرمرد نمیرسه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قلبم نحیف و داغ
بر حسب اتفاق
ماسیده سمت راست
شلیک کن رفیق
محلت نمانده است
من خسته ام بجنب
سیگار من کجاست
شلیک کن رفیق
بعد از یکی دو پک
من حاضرم تو هم
لطفا به سمت راست
شلیک کن رفیق ... (sm88)
اشترم یه خبر هیجان انگیز
البوم شب پخش از ایتونز پخش میشه ! (sm120)
(sm74)راستی دو شب پیش دیدم دارم با یکی از مردگان(یکی از بچه محلا) پرواز میکنم تعبیرش ؟
تو خواب دیده ای مرگت موقتی ستنقل قول:
تعبیر آن خطاست
پایان همین فناست
شلیک کن رفیق ... (sm81)
به این زودیا نمیمیری (sm74)نقل قول:
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا احسان نمیدونی شادمهر تو چه رستورانی غذا میخوره (sm176)
mastros بورلی هیلز چند دفعه رفتن با آرمین و رفقانقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با جیمی دلشاد شهردار بورلی هیلز هم میپرن رفقا
(sm54)نقل قول:
50 بده خودم میگم (sm2)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به نام زندگانی حرامم شد جوانی(sm81)
یه چیزی هم بدهکار شدیم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
500 گروپ (sm2)نقل قول:
از زندگانیم گله دارد جوانیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirHossein98 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شرمنده جوانی از این زندگانیم ...(sm50)
100 س-اک (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سامان جلیلی - بازنده ... (sm50)
زندگی شد من و یک سلسله ناکامیهانقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مستم از ساغر خون جگر آشامیها(sm50)
ایام زمانه از کسی دارد ننگنقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirHossein98 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کو در غم ایام نشیند دلتنگ ...(sm50)
خدا کنه منظورت من نباشم(sm39)نقل قول:
چون من به هر جنبنده ای رو زمین نظر دارم(sm2)دختر زن پیرزن بچه پسر پیرمرد خلاصه هر کیس خوبی بود معرفی کنید در راه خدا(sm74)
بیا 100 میدم س.اکشنتو بزن ولی خوب نزنی و نخوریش اخرشو پول نمیدم(sm2)نقل قول:
من دیگه چیزی بلد نیستم(sm10)نقل قول:
نسل من با لگد ، پدر از خواب پرید
اما باز روز پدر رفت و جوراب خرید
نسلی که سیلی خورد از همه معلماش
اما هیشکی رنگ اشکاشو ندید
ما که بنگی نشدیم ، سیخ و سنگی نشدیم
حال ما خوبه همه ، ما مافنگی نشدیم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
کسی ایمو داره !?؟!
اصا فهمیدین من چی میگم ..
فهمیدیم اما نداریم (sm120)
رامشگر - علیرضا قربانی ... (sm81)
جان و جهان - علیرضا قربانی ... (sm171)
شما الان خودت استاد ما تشریف داری (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]