این رفیقمون مهندس عمرانه؛
بعد خیلی به رشته اش پابنده...
میگه تو انتخاب همسر، باهاس هشتاد درصد،
به سازه اهمیت بدی، بیست درصد به معماری!!!...
نمایش نسخه قابل چاپ
این رفیقمون مهندس عمرانه؛
بعد خیلی به رشته اش پابنده...
میگه تو انتخاب همسر، باهاس هشتاد درصد،
به سازه اهمیت بدی، بیست درصد به معماری!!!...
ما رو باش واسه کیا آهنگ میذاریم اصلا بای دیگه تاپیک نمیام !نقل قول:
دان کردم ولی خواهشی که دارم مدلشم ذکر کن از این به بعد (sm127)
الکی مثلا بی جنبه ام (sm2)(sm2)(sm2)(sm2)
لنتی تو که هر چیزی میزاری من دان میکنم فقط گفتم اسمشو بگو که اگه داشته باشم دیگه دانش نکنم ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چیزه خاصی به ذهنم نمیرسه ، فقط حجابتو رعایت کن ممنون(sm2) (sm2)(sm2)
فکر کنم سعید معروف هم.......
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
عزادار زن ارسطوعه....!!!!!
د آخه نوکرم بهم توهین شد / نه میرم از تاپیک / بیزارم از تاپیک !نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برادرم مواظب اون نگاهت باش .. ! (sm2)(sm2)(sm2)(sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسین هم نیست ازش یه سوال فنی بپرسم! (sm120)
تو رو به موهای افشون رسول منو ببخش (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه افشون نیست رفتم آرایشگاه الان کوتاه کردم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاعر میفرمایند :نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توی هر ضرر باید استفاده ی باشه
باخت باید احساس فوق العاده ای باشه
(sm2)
(sm2)نقل قول:
خوردین چلاق؟ (اسمس ظریف به جان کری )
گوشی جی ال ایکس 3 - آیفون 0
فلافل 3 - 0 مک دونالد
آمریکا (sm90)
امیدوارم تو بازی بعدی شاهد حضور زنان کشورم در استادیوم باشیم البته فقط خوشگلا و دافاشون
ثریا قاسمی 3 - ناتالی پورتمن 0
موسوی چنان کوبید تو زمین آمریکا که دلار 100تومن امد پایین.
اگه راست میگی عکسشو بزار ببینیم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رسول خطاب به دوستاش:
سامان جلیلی و حامد برادران یه آهنگ تک صدایه جدید بیرون دادن (sm2)
وقتی کافر به مسلمون درس میده
نقل قول:
امریکایی ها که به ایران آمدند، نه روز اول و نه روز دوم، سرود ملی شان پخش نشد.
. عامدانه هم پخش نشد
اما امریکایی ها درس بزرگی به ما دادند. وقتی به سالن آمدند، دست به شیشه های آب و آبمیوه شان نزدند. تا وقتی که اذان شود.
فرهنگ چیزیه که ازش غافلیم و فقط ادعاشو داریم ؛ قربون مرام و معرفتشون و احترام به عقیده نصفه نیمه این مردم ؛ درود بر شرفشون ...نقل قول:
Coming Soon ... (sm59)نقل قول:
لنتی فراموش کن دیگه چه حافظه ای هم داره (sm2)نقل قول:
فانتزی ایز لودینگ ... (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدای سوتی بود ، من تازه هر روز سر به سره اون پسره هم میزارم (sm2)
میخواستی بهش بگی که تنها نیست (sm2)نقل قول:
احتمالا گزارشگر بازی والیبال بخاطر افشای مطلب ادای احترام عامریکایی ها و خوب جلوه دادن شیطان و تشویش اذهان عمومی از گزارش چند بازی محروم خواهد شد .
(sm2)(sm127)(sm127)(sm127)نقل قول:
متوجه نشدم شیو چیه؟(sm120)نقل قول:
اصلا قابل مقایسه نیست....ایران با آمریکا؟ ایران رو با آسیا مقایسه هم کنید عقب میمونه تو فرهنگ و رفاه و خیلی چیزا دیگهنقل قول:
آرزوی من این هست که بین اونا زندگی کنم و بزرگتر بشم تا شخصیتم در آینده رفته رفته شبیه همین کافر ها باشه...
(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون زمان بود که گلشیفته لخت شد ، همه نیمه خالی لیوان مــ.مه هاشو میدین هی عیب میزاشتن روش ، ولی من نیمه پر لیوان اصلاح ناحیه تــ.ناسلیش رو میدیدم همون شیو که وژدانی از استادناردهای ایران و ایرانی خیلی بالاتر بود .
الانم تو نیمه خالی رو دیدی ، من گفتم شاید شیو خوبی داشته باشه که عادم سر گرم بشه (sm2)
الان از هف حوض میومدم شلوغ بود البته به خاطر ماه رمضون خلوت شده کلا اما با ماشین بودن ملت سوت بوق دست میزدن
(sm30)دهنتنقل قول:
راست میگی ممکنه اما اینو یادت نره که ممه اولویت هست حتی از قیافه (sm120)
خسته نباشی از سر کار اومدی خونه (sm10)(sm127)
عامریکایی های کافر بدانند و آگاه باشند که هر چقدر هم که با فرهنگ باشند و رسم مرام و انسانیت داشته باشند باز هم جایگاهشان جهنم است.
ما این کارها حالیمان نیست ، فقط میدانیم بهشت شیش دانگ به نام ما هست.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به هر حال به یاد داشته باشه کاچی(شیو) بهتر از هیچیه(مــ.مه) (sm2)
فدااا بشم (sm127)
مرسی واقعا
من 10 دقیقه مونده به 4 سحر میخورم(sm120) غذا که تموم شد اذان میگه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چی شده؟با لحن بچه فامیل دور(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سوالش این بود چندتا صابر رو دوست داری؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دختره اومده پست گذاشته:
.
آغا تعارف که نداریم، من اگه میتونستم به احسان علیخانی مـــیدادم!
.
رفــیقش زیر پستش کامنت گذاشته:
.
تو رو مجـــــری شبکه استانی ایلامـــم نمیــــکنه...!! :|
خانوم هاي عزيزي كه شوهراشون براي كار رفتن چين
.
.
.
.
.
.
.
خواستم بگم ٠٠٦٦ ، پيش شماره تايلنده!
(sm120)نقل قول:
عزیزی(sm134)