مهناز افشار: نمیگدارم فرزندم درگیر بازی های رسانه ای شود
ملت : به کالبد شکافی این جمله مهناز افشار واکنش نشان دادن کامنت ها
نمایش نسخه قابل چاپ
مهناز افشار: نمیگدارم فرزندم درگیر بازی های رسانه ای شود
ملت : به کالبد شکافی این جمله مهناز افشار واکنش نشان دادن کامنت ها
رامبد جوان: کوچیک بودی شیطون بودی
بهداد سلیمی: نه
توصیه بازیگرد مرد فیلم ناهید ب خواندن کتاب بی شعوری از خاویر کرمنت
دلم خواسته شلوار پاچه کوتاه پوشیدم....تیپ توریستی من است
ملت : کامنت ها
(sm169)
(sm169)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
the globalist سولوی عجیبی داره(sm88)
سولو یعنی چی؟(sm169)
تک نوازینقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
10 تا آلبوم فرستاد دمش گرم مهدی قبلا آلبومم فرستاده (sm111)
بهتره پست اول عنوان کنی که از دوستان آلبومی از آیتونز خریداری کردن لطف کنن همکاری کنن
چی میگی خوب نیست به نظرت ؟
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm39) (sm59)
(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیشب تا 5 وایسادم پارت 2 تا 91 رفت دوباره گیر کرد منم خاموش کردم گرفتم خوابیدم (sm178)
(sm169)
دلتو شکستن عزیزم (sm74)نقل قول:
قلبت تیر خورده (sm81)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
که نیابی اثر از من...
از خواب پا شدم امروز چشمای بستتو دیدم
ماهی سیاه کوچولو تنگ شکستتو دیدم (sm50)
نقل قول:
این الان چی بود ؟ (sm98)
اگه حوصله داشتی پست ها رو پاک کن قربانت (sm10)
اون ویدیو مریم رو هم پاک کن که نره آپ کنه
با صدای بی صدا (sm50)
اوکینقل قول:
(sm27)
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کوچولو (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
4g اسلامشهر (sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
(sm2)(sm70)
باشه (sm70) شک میکنم (sm59)نقل قول:
من از خودم بهت دروغ گفتم ... (sm74)
پست آخر محسن تو اینستا 7500تا کامنت خورده (sm120)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخر این جاده منتظرت میشم، جاده ای مه آلود، در پگاه اولین روز زمستان، در میان برف های ریز و یکریز، با چمدانی پر از خاطرات...(sm54)
suitcase playing
آمد و روبرویم ایستاد،چشمهایش را بست،بعد پلکش را آرام باز کرد و به بالا نگاه کرد، سفیدی چشم هایش از سفیدی برف ها یکدست تر و سبکتر بود، بعد سیاهی چشم هایش را دوخت به من...
گفت دوستم داری؟
گفتم همیشه دوستت داشته ام
گفت فقط و فقط من را دوست داری؟
گفتم فقط و فقط تو را دوست دارم
گفت دروغ میگویی
گفتم راست میگویی
آن وقت راهش را کشید و رفت حالا من ایستاده ام اینجا، منتظر دختری که درک کند یک عاشق دوست ندارد هرگز روی حرف معشوقش حرفی بزند، این مساله ی خیلی مهمی است که دخترها نمیتوانند به راحتی درکش کنند
عاشقی که دوست دارد وقتی معشوقش میگوید دروغ میگویی،دروغ گفته باشد.
از کتاب "دخترها به راحتینمی توانند درکش کنند"پوریا عالمی
(sm169)
تلفن: دور گو
سوییت دریم با این اواتار فک میکنم اکبری
(sm36) (sm59)نقل قول:
اشترم در چه حاله (sm2)پیرمرده تو سخنرانی اغا رو داشتی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو دیده بودید ؟ :/
(sm169)