چقد یاد آوری میکنی اخ(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
چقد یاد آوری میکنی اخ(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر ما پست میزنه ، لنگی رو آتیش میزنه(sm2)نقل قول:
خیلیا اینو میگن...نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلیام میگن برو خدمت که ضمن ارشد خوندنت اگه موقعیت پیش اومد بری سر کار
پدرم خیلی اصرار داره که پسره خیره سر من هنوز بالا سرتم هزینه هاتو پرداخت میکنم برو ارشدتو بگیر
خیلی سر 2راهی موندم... پدرم مرد بسیار دانایی ـه (sm127) دلم میخواد برم خدمت اما حس میکنم اگه به حرف پدرم گوش بدم بهتره واسه همین میخوام برم ارشد...
ممنون از اینکه تجربه ـتو باهام به اشتراک گذاشتی (sm10)
چی بگم... باس منتظر موند و شنید (sm100)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خواهش(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حتما برو واسه ارشد ، سربازی باشه واسه بعد
پدر من هم خیلی کمکم کرد اما اخیرا گیر داده واسه ستوندن زن(sm120)
انتظار میرفت پستمو تحریف کنی (sm59)نقل قول:
(sm2)
چشم... توکل به خدا... پیش به سوی ارشدی بهتر!نقل قول:
پدرم پریروزا زنگ زده به داداش بزرگم تهدیدش کرده که تا 31شهریور بیشتر وقت نداری خودت یکی رو انتخاب کنی وگرنه خودمون دست به کار میشیم (sm2)
باز حالا خوبه به داداشت گفتن یکی رو انتخاب کنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسه من که کیس های جورواجور در نظر گرفتن(sm2)
(sm50)