(sm56) منحرفنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm56) منحرفنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگران نه من (sm70) حالا توئه جوجه میخوای به من بیاموزی (sm70)نقل قول:
کوله بار تجربه بد جور سنگینی میکنه (sm120)
الان عصر جومه ای چرااینجایی عقاب؟ ظرفا رو شستی؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه اینکار کرده بودی الان داشتی باهاش هلوهاشو میخوردی(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تازگی ها عاشق کی شدی؟(sm70)
به تو چه (sm56)نقل قول:
اه اه تنش پُرز داره؟ (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
معلومِ شستی که اعصاب نداری زورت به من میرسه (sm120) عب نداره بزن (sm172)نقل قول:
بفرماید صبونه
من تو عمرم ظرف نشستم (sm120)نقل قول:
میزنم پس چی فک کردی (sm120) بیگیر (sm56)(sm174)(sm120)