پرستو صالحی: هر گونه عمل زیبایی بر روی خودم را تکذیب میکنم و ب جد مخالف چنین کارهای هستم
نمایش نسخه قابل چاپ
پرستو صالحی: هر گونه عمل زیبایی بر روی خودم را تکذیب میکنم و ب جد مخالف چنین کارهای هستم
(sm2)مامان طلا گلزار !
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] خوش به حال بابات همین(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ببخشید کدوم مامانه؟؟ unsure emoticon(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] مادر دخترو اشتباه نگرين صلواات(sm30)
(sm3)عسلام
اینم بمیره یکی گرون تر از این میسازن
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)در ابتدای این مراسم حجتالاسلام والمسلمین سیدحسن خمینی نوه بنیانگذار انقلاب اسلامی به ایراد سخنرانی پرداخت که البته در مقاطعی در میان سخنرانی او تعدادی از جمعیت حاضر شعار "این همه لشکر آمده، به عشق رهبر آمده" سر دادند که یادگار امام هم خطاب به آنها، گفت: پس اجازه دهید صحبتهای من زودتر تمام شود تا به فرمایشات رهبر عزیزمان برسیم.
پس از سخنرانی سیدحسن خمینی، آیتالله سیدعلی *****ای رهبر معظم انقلاب اسلامی برای حاضران به ایراد سخنرانی پرداختند.
شعارهای ما "ذوالفقار حیدریم، فدائیان رهبریم"، "مرگ بر آمریکا"، "مرگ بر اسرائیل"، "لبیک یا سیدعلی"، "ما اهل کوفه نیستیم، علی تنها بماند"، "نه سازش نه تسلیم، نبرد با آمریکا" و "دولت تدبیر ما، بصیرت بصیرت" از جمله شعارهایی بود که حاضران در این مراسم سر دادند.
در هنگامی که تعدادی از جمعیت حاضر شعار "دولت تدبیر ما، بصیرت بصیرت" را سرمیدادند، حسن روحانی رئیس دولت تدبیر و امید با لبخند به شعارهای حاضرین واکنش نشان داد.
مراسم امروز پس از صحبتهای رهبر معظم انقلاب اسلامی و با شعارهای "الله اکبر"، "مرگ بر آمریکا" و "مرگ بر اسرائیل" به پایان رسید.
عجب مامانیه جون میده فقط نگاش کنی (sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
البوم یراحی هنوز نیومده چرا ؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm2)
به به حال امروزت برقراره (sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پسر علی کریمی (sm120)
نمیری یه کلمه تایپ کنی (sm98) (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خستم خسته میفهمی (sm120)(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm192)نقل قول:
نقل قول:
نمیری یه کلمه تایپ کنی(sm98)(sm30)
چه صدایی داره adele (sm54)
(sm205)(sm202)(sm50)نقل قول:
چی کار کنم حسش نیست (sm59)(sm2)
(sm120)
- (sm50)
(sm169)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیج تصویر گستر پاسارگاد :
لامپ صد از 18 خرداد در سراسر کشور
.
وقتی به دریا می نگرم ...
سکوت و وسعتش خیره ام میکند..
سکوتش همچون سکوت توست..
و وسعتش دربرابر وسعت تو حقیر و ناچیز
...
دلت وسیع تر از دریا..
عشقت زیباتراز موج ها..
و صدایت زیباتراز صدای دریاست...
.
حسن این عکس سیا سفیدم داره یا خودت کردی
سنبل کاری کردم با سرقت هنری درست شد(sm120)
صدای محسن واضح تر
اشترم اون بنرو نگه داشتی که بزنش
به به بنر جدید (sm51)
(sm2)گیم اف
* اديتور سابق سريال توسط يك شير در افريقا كشته شد
كاترينا چاپل 29 ساله در حالي كه داشته در اتوموبيل خودش در پارك شير ها رانندگي ميكرده توسط يك شير مورد حمله قرار ميگيره, دليلش هم پايين بودن شيشه ي ماشينش بوده
فيلم سينمايي لامپ ١٠٠ به كارگرداني سهيد آقاخاني (sm120)
علیرضا کهن دیری یکی موثرترین موزیسین های دو ده اخیر که کارهای بزرگی مثل سلام آخر و تاوان و باران که میبارد و برای من ساخته رفیقی که خیلی برام عزیزه ..
من و علیرضا در حال ضبط یک کار جدید فوق العاده که انشااللّه خیلی زود خواهید شنید.
(sm27)
(sm120)
شهردار برکنارشدهی اصفهان، شهردار قم شد
چه شاسکولایی میارن تی وی مرتیکه همچی راجه به اندیشه های عمام حرف میزنه انگاری هر روز تخمای عمام رو تمیز میکرده
قطعا برای سیما ست مثل همــــــــــــه سینگل های قبلی(sm174)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]