فعلا با شغلم ازدواج کردم(sm174)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
فعلا با شغلم ازدواج کردم(sm174)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حرفت حرفه منه اسمت اسم منه قلبت قلب منه اگه بمونی (sm118)
ﺩﯾﺮﻭﺯ ﯾﻪ ﮔﻮﺷﯽ ﭘﯿﺪﺍ ﮐﺮﺩﻡ ﺭﻓﺘﻢ ﺗﻮ ﺩﻓﺘﺮﺗﻠﻔﻨﺶ ﺯﻧﮓ ﺑﺰﻧﻢ ﺑﻪ ﯾﮑﯽ ﺑﻪ ﺻﺎﺣﺒﺶ ﺑﮕﻪ ﺑﯿﺎﺩﮔﻮﺷﯽ ﺭﻭ ﺑﮕﯿﺮﻩ
ﻟﯿﺴﺖ ﺩﻓﺘﺮ ﺗﻠﻔﻨﺶ:
جـ.نده 30 تومنی
جـ.نده 50 تومنی
ﻣﺮﯾﻢ ﺳ.ﺎﮎ
ﺯﻫﺮﻩ ﻟﺐ
ﺍﻟﻬﻪ ﺳﯿﻨﻪ ﻗﺸﻨﮓ
ﺯﺭﯼ ﻻﭘﺎﯾﯽ
ﺍﻣﯿﺮ ﻣﮑﺎﻥ
ﺣﻤﯿﺪ ﺍﻭﺑ.ﯽ
1ﺳﺎﻗﻲ
2ﺳﺎﻗﻲ
3ﺳﺎﻗﻲ
ﻫﯿﭽﯽ ﮔﻮﺷﯽ ﺭﻭ ﺍﻧﺪﺍﺧﺘﻢ ﺗﻮ ﺟﻮﺏ
ﮔﻔﺘﻢﺑﯿﺎﺩ ﮔﻮﺷﯽ ﺭﻭ ﺑﮕﯿﺮﻩ ﻣﻨﻢ ﻣﯿﮑﻨﻪ
الان اونجا نیستم (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شغلت چیه تازگیا این همه شاد شدی؟ (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
6ماه دیگه بت میگم(sm173)نقل قول:
یادش بخیر یه دوس دخترم داشتم چشاش چپ بود بهش میگفتم لب بده
.
.
.
.
س.اک میزد
هعیییی روزگار
اون موقع من سربازم... خودم فهمیدم (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه فهمیدی نگو(sm174)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]