آره یادمهنقل قول:
نوشته اصلی توسط me16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا ناصر رو هم فراری دادن من که جوجم پیش اونا
نمایش نسخه قابل چاپ
آره یادمهنقل قول:
نوشته اصلی توسط me16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا ناصر رو هم فراری دادن من که جوجم پیش اونا
شعربد نمیگه، ولی همچین هم شعراش خوب نیستند.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Shahab_Persia [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فاجعه جدید...
میلاد بابایی یکی از خوانندگان و آهنگسازان نسل جوان که کارای بسیار عالی دارهنقل قول:
زنده باد مبلاد بابایی و شادمهر (sm127)(sm127)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لطفا عنوان رو عوض کنید
تنظیم با خودشه همین برای من کافیه
این همون اهنگ اعتراف نیست به نظرتون که دموش اومده بود بیرون
اعتراف شاعرش برزوییهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میشه از کارای خوبش چندتا رو معرفی کنی؟ ببینیم تو چه سبکیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا کنه اونو هم پخش کنهنقل قول: