منم شناختی نداشتم الان سرچ کردم با امیرعظیمی ظاهرا چندتا کار داده مثل آهنگ لالایینقل قول:
نوشته اصلی توسط me16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
منم شناختی نداشتم الان سرچ کردم با امیرعظیمی ظاهرا چندتا کار داده مثل آهنگ لالایینقل قول:
نوشته اصلی توسط me16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فکر کنم عید پخش کنه
چون زود کامینگ سون میزنه شادمهر
من این کارای میلاد بابایی رو بیشتر به دلم نشست : بازآ ، بهترین روزام ، ولم کن ، ادامه دار ، زبونم لالنقل قول:
کلا کاراش به دل من نشسته
و اینم بگم قراره برای بابک جهانبخش هم آهنگسازی انجام بده
این سری دیگه با مقوا سر و کار ندارید ...
مهدی ایوبی که کلا ترانه ی بد نداره و نمیگه
میلاد بابایی هم کاراش خوبه
دقیقا به نظرم عید رو هم رد میکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسین(sm127)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه آهنگ مورد تایید آقا میلاد عزیز (sm127) قرار گرفته مگه میشه بد باشه
اره باید منتظر بمونیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Aghili [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی اسم اهنگ قشنگه قلب ساعتی
شادمهرم که بی نظیره(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حرفی واسه گفتن ندارم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]