پخس اختصاصی از موزیک باران
نمایش نسخه قابل چاپ
پخس اختصاصی از موزیک باران
من با 21 سال سنم هنوز تو عمرم مخ یه دخترو نزدم اون وقت ملک عبدلله 35 تا زن داشته !
ای سگ برینه به این زندگی (sm81)
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب برو بزن مگه ملک عبدالله جلوتو گرفته بوده اخه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به قول یه بنده خدایی اون پول داشت من ندارم (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازم امکان انجام فرایندی رو که میخواهید دارید دوست عزیز (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بَدَم نمیگیا ! چرا خودم به این نتیجه نرسیدم ؟؟ (sm59)(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)نقل قول:
عکس امضاتم بردار ایمان بچه ها سست شده (sm70)
دارم میمیرمو نیستی
ازت دلگیرمو نیستی
کسی جاتو نمیگیره
از عالم سیرمو نیستی
... (sm118)
مگه هنوزم هست ؟؟ وسه خودم نشون نمیده (sm54)نقل قول: