باشه ولی منم عروسُ میبرما (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
باشه ولی منم عروسُ میبرما (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مادرش خرابِ هیکی امشب دوماد بشه (sm70)نقل قول:
ببین چقد دوست دارم که با وجود اینکه امشب دوست خودمم دوماد میشه ولی گفت (sm2)
غلط نکنم منزل اسی پیشش بود داشت گفتگومونُ میخوند بحث ازدواج اول شد یه بلایی سر اسی آورد (sm74) @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] بانوی اسی شوخی کردیم بیخیال به بزرگی من ببخشش (sm70)
هادی بیا بلرزون(sm2)
تکون بده... اون بدنُ تکون بده (sm70)
نوید تو باید امشب بلرزونی(sm2)
با شناختی که از خونواده ـش دارم لرزشی در کار نیست میریم مثل مجسمه میشینیم مهدی یراحی گوش میدیم یه شام میخوریم 3برابر پول شام باید کادو بدیم برگردیم (sm25)(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صلوات بعدی رو بلند تر بفرست(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من واسه عقد داداشم خودمُ زدم به سردرد نلرزوندم حالا واسه این بلرزونم؟ تازه اینم به اصرار دیگر دوستان دارم میرم وگرنه نمیرفتم (sm70)
یه همچین چیزی (sm70) دیر میرم فقط دوماد بیاد سلام کنه ببینیمش انگشتش کنیم فیلم بگیرن شام بخوریم خدافظی (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]