خدارو شکر (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خدارو شکر (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بالاخره همون بزدلا هم یه سری رایکارد میشن که محو میشن یه دسته پپ که یه جوری خودشونُ از منجلاب در میارن(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینم یه جور هوشه(sm120)
الان اومدم بالا پستتو دیدم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چاکرتیم تو خوبی ؟(sm120)
اگر بشه اشمشو هوش گذاشت (sm120)نقل قول:
من میگم شانس و امداد های غیبی و .....نقش تاثیرگذار تری دارن (sm120)
کلا میدونم الان میخوای بحث رو سمت دلبوسکه بکشونی بات بحث ندارم (sm120)نقل قول:
حاج رضایی بیشتر دنبال مطرح کردن خودش تا بحث (sm120)
تو هر جملش چهار تا اصطلاح تاریخی و فلسفی اجتماعی هست (sm120)
کلا همیشه هم دنبال بهانست فدراسیونو ببره زیر سوال (sm120)
ولی یه محاسبه ای که پپ نکرده بود قهرمانی های هاینکس بود.یه درصد فکرشُ نمیکرد با همچی چیزی روبرو بشه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من میگم پپ مربی نیست چه ربطی به عمو دل داره؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
متسفانه دارین مسائل رو با هم قاطی میکنین
من کاری به قیمت قرار داد کیروش ندارم ولی اگه فرگوسن هم بیاد نمیتونه تو این فوتبال کاری از پیش ببره
اینکه بیای کار ولسکاو تو والیبال رو مثال هم بزنی احمقانه ترین تشابه تاریخه با اختلاف (sm120)
برادر من ساختار فوتبال ایران داغونه و حداقل 20 سال باید به یه برنامه ریزی دقیق پیش بری تا بتونه دستو بلند کنی بگی ما هم بله !
این کارم نه کار کیروشه نه هیچ پکرمن نه هیچ کس دیگه فوقش اونا بیان تیم یکم بهتر بازی میکنه ولی هیچ فرقی تو اصل قضیه نمیکنه (sm25)
پس کم محلش میکنیم اگر دلش خواست درست میشه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]