این بره خدمت خدمت کجا بره(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
این بره خدمت خدمت کجا بره(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صادق هیچ ولش کن
یاران برو یه سرور بخر هم کارتو راحت کن هم سرعتتو
کل اون 7 تا لینک 2 دقیقه طول کشید برات اوکی کنم
اوکی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط omidha [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)
(sm19)
کلا چی هست واضح بگید شاید لازم داشته باشم؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط TO FAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من کم و بیش سر میزدم .انجمن دیگه پا نمیگیره دوره اش دیگه تموم شده چنتا انجمن دیگه به غیر اینجا فعال بودم که فرت شده بودن ولی اعضاش تو گروههای تلگرامی عضو بودن که اونم رفته رفته آب رفت(sm14)نقل قول:
نوشته اصلی توسط TO FAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
استقلال هواز(sm25)