(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تنقدر دوست دارم این فصل برم.سیبری(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm113)نقل قول:
(sm64)نقل قول:
(sm98)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77)
اگه دوز دختر من این شکلی بود سر هفته عقدش می کردم (sm2)
فصل جديد " فرار از زندان " ساخته مى شود
پس از سال ها از به پایان رسیدن یکی از مهم ترین سریال های تاریخ تلویزیون آمریکا، سازندگانش تصمیم گرفته اند تا آن را بار دیگر و احتمالا برای آخرین بار ادامه دهند خیلی ها بعد از دیدن همکاری مجدد دومینیک پارسل و ونتوورث میلر، ستارگان سریال "فرار از زندان" در سریال ابر قهرمانی "فلش" شبکه سی دبلیو، یاد گذشته کردند و خاطراتشان از دیدن نخستین همکاری تلویزیونی این دو را از ذهن گذراندند. ظاهرا خالق و تهیه کننده "فرار از زندان" هم جزو همین دسته بودند. چرا که حالا تصمیم گرفته اند سریالشان را یک بار دیگر برای شبکه تلویزیونی فاکس آماده کنند سريال "فرار از زندان" که ما بین سال های 2005 تا 2009 از تلویزیون آمریکا پخش شد بعد از 4 فصل به پایان رسید. اما مثل سریال های "24" و "پرونده های ایکس" که پس از اتمام هم مجددا بعد از چند سال با فصول جدید روی آنتن رفتند، "فرار از زندان" هم در پروسه بازگشت مجدد قرار دارد گزارش ها حالکی از آن است که فصل جدید همانند سریال "24: یک روز دیگر زندگی کن" است و احتمالا بیش از 12 قسمت نباشد. همین طور پیش بینی می شود داستانش هم به طور کامل در انتهای فصل به پایان برسد تا احتیاجی به ساخت فصول بعدی نباشد هنوز از زمان پخش این فصل جدید اطلاعاتی در دست نیست
(sm50)
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بابا بیخیال(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه قراره به قیافه باشه بیا من خودم 100 تا بهتر از اینو برات جور کنم.ولی فقط قیافه نیست.........
(sm50)
(sm54)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شیما جون چطوری چه خبر خوش میگذره ؟ گفتم یه حالی ازت بپرسم (sm51)
(sm50)
(sm2)
قبلا گفتم دیگه نمیذارم اینجا فعالیت کنی
سخن بزرگان
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
مادر جان اسنو کیست ؟(sm2)
(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)میخوای عنوان تاپیک بزنم همه مشارکت کنننقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
(sm19)
مرسی ممنون خودت خوبی ؟؟(sm174)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو خوب باشی منم خوبم (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
20 صفحه راجع به شوهر بتی و همجنسگرایی خوندم (sm172) من دیگه بیام یه راست میزنم صفحه اخر (sm172)
دل من بعد تو باید پیش کی..
حسی و که داره اعتراف کنه؟
جز تو کی ابر چشامو بگیره؟
یقه ی پیرهنمو صاف کنه...
برو بچ آلبوم يغما خوبه؟
(sm50) یادش بخیر
(sm2)
قابل توجه دخترای مجمع
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm2)
عکس بیارن استحون بگیرن
امیر جان چرا پاک می کنی؟؟؟؟؟؟؟(sm25)
با این اواتار با حسن اشتباهت میگیرم البته اون سیاه سفیده ... (sm120)
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نواختن آهنگ The Gipsy Kings آمور میو در متروی #تهران
(sm70)اون دختره الان خودشو مثلن مخفی کرده
فقط چرا ؟ حالا تو کادر بودن چه بدی داشت واقعا ؟
بدبخت خجالتیه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]