اتفاقا تفاوت زيادي داري خيلي زياد (sm14)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اتفاقا تفاوت زيادي داري خيلي زياد (sm14)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
2 1 امریکا زدم(sm70)نقل قول:
من تا قبل از بازی ایران --- 31 امتیاز داشتم --- البته از بازی پنجم شروع کردم به اس دادن ---
من الان شدم 66
من سر پیش بینی دلی امروز ریدم(sm14)
تیمی که معمولا تو جام جهانی هست و تو این دو دوره اخر جام ملت ها حداقل جزو 4 تا بوده رو با عراق مقایسه میکنی ؟من دیگه حرفی ندارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه خوب --- (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
51 (sm118)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط azamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm14)
با چهار امتياز امشب شد شصت و چهار (sm14)