خب الان اگه مهمون دارید چرا اینجایی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خب الان اگه مهمون دارید چرا اینجایی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینجا هم الان مهمون داریم دلیل نمیشه که (sm59)
آره... من یکی میشینم تمام فیلمامُ 265 میکنم... هارد اکسترنالمم داره پر میشه (sm178) فقط تو فکر زیرنویساشم... ناهماهنگ نمیشن؟!(sm148)نقل قول:
نوشته اصلی توسط PanterA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm69)نقل قول:
نوشته اصلی توسط PanterA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قانع شدم (sm120)نقل قول:
هرچند مهمونای اینجا صاب خونه ـن... (sm59)
برادر اجرت با امام حسین... به خدا حرف بدی نمیزنیم خودم حواسم بهشون هست... شما بفرما استراحت کن شب جمعه ـس دعا کمیل فراموش نشود فردا هم باید زود بیدار بشوید بروید دعا ندبه...
چه ربطی داره؟ تو میخوای با کیفیت صدا و تصویر ور بری نه با زمانبندی ویدیو که بخواد زیرنویس ناهماهنگ بشه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی x265 یه سری بدی ها هم داره اونم اینه که فقط میتونی با PC نگاه کنی چون دستگاه ها و تی وی ها فعلاً قادر به پخش کردن ویدیوهای x265 نیستن، خیلی هنر کنن فقط صدای ویدیو رو پخش میکنن (sm2)
یاده اون یارو افتادم که به رفیقش زنگ میزنه میگه میای بریم هیئت؟! رفیقش میگه نه سیرم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm27)
پیمان تو همون پیمان دو نقطه ای که تاپیک معین رو میچرخوند قبل از ترکیدن باران ؟ یا یک پیمان دیگری میباشی ؟ (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گزینه ی دومنقل قول: