دیدید درست شنیده بودم (sm172)
نمایش نسخه قابل چاپ
دیدید درست شنیده بودم (sm172)
سلام رفیق... ممنون (sm10)
مخرج یه سری حروف شبیه همِ واسه همین پیش میاد که اشتباه شنیده بشه... تازه من واسه تست به یکی دادم گوش بده میگه من بوسیده میشنوم (sm120)
ولی من بازم با این تمپو پایین پوسیده میشنوم (sm169)
(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من چه بودم نقش باطل
قايقي گم كرده ساحل
باهزاران زخم بر دل
از عزيزان يادگاري
بي نياز از هر نيازي
اتفاقا میخواستم به پیج الی مسیج بدم نشد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MusicVA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زیاد پیش میاد... مثلا آهنگ هندسه آلبوم چارتار... مختصات راه توست یا نام توست؟ من هر دو رو میشنوم... از نظر معنای لغوی مختصات با راه همخونی داره... از نظر قافیه نام با اندام... خلاصه که ما گیج شدگانیم (sm59)
حق نگهدارت... خوش باشی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MusicVA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همچین قصدی نداشتم
ولی این روزا همه داغونن(sm172)
شب شما هم خوش
دو خط شعر بدین مشاعره کنیم
ششصدو شصتو شش سه تا شش داره...بغالی سر کوچه کشمش داره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخرین شعر رو گفتم جواب بدید
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هزار و یک شبی دیگر نگفته زیر لب دارم
مثال کوره میسوزم تنم از عشق امید طرم دارد
(ببخشید تقلب کردم (sm25) )