داشتم ولی الان ندارم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه ی رفیقام دارن.کاری داری بگو بگم بهشون؟
نمایش نسخه قابل چاپ
داشتم ولی الان ندارم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه ی رفیقام دارن.کاری داری بگو بگم بهشون؟
ضعف کردم (sm81) این اگه گیرم بیفته با کله میرم توش (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کسی باور نکرد این آدم بی شکل
به غیر از عشق با چیزی موافق نیست
(sm50)
من باور کردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گلوم خلوت ترین پس کوچه بن بست
سرم سرکش ترین فواره میدون
یه فنجون قهوه تو غمگین ترین کافه
یه عابر تو خیابونا , یه سرگردون
(sm50)
یه اعدامی که امیدش به دنیا نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی دنیا براش جذابیت داره
(sm50)
یعنی تو با این کرک میکنی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کرک فک کنم تا 2 ماه باشه ولی دیروز رفتم سافت 98 میگفتن با اسکایپ میشه خیلی راحت ویندوز رو قانونی کرد تا زمانی هم که بخوای ویندوز عوض نکنی فعال میمونه
بعدشم گفت تا اسکایپ و آپگرید هست دیگه کسی سمت کرک نمیره
دوتا پارو دوتا پاروی بی قایق
دوتا کشتی با ده تا لنگر خسته
(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirHossein98 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فعلا نه دمت گرم ..
نگاه به آینه بکن چقدر شکسته شدینقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شکستن اما چه بد شکسته شدی ... (sm50)
رسول و میلاد و هادی خیلی زر میزنین ..
میتونی بزاری آب سرد یا آب سرد بنوشینقل قول:
کیون لقت (sm50)نقل قول:
دارمنقل قول:
میخوای چکار؟
4 تومن بدم بازی doom کد اشتراکی بگیرم واسش خیلی حالا میده بازی کنی اینو ..
کرک که دیگه نمیشه با این قفلایی که میزارن ..
این حرف ها نشانه ی سودا نیست
من حدس می زنم که جنون دارم
(sm25)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هیچی میخواستم نصب کنم تازه باهاش آشنایی پیدا کنم ..
خطرناک هم هه هیتلر میکنن ..
دل جای تو شد وگرنه پر خون کنمش
در دیده تویی وگرنه جیحون کنمش
امید وصال توست جان را ورنه
از تن به هزار حیله بیرون کنمش ... (sm50)
من عاشق تویی شده بود که تنها تنها تنها تنها تنها تنها (sm50)
Sylvaine - Wistful
ته تهِ موسیقی که میگن اینه
آره.چون تماس تصویریم داره.به درد دختر بازی هم میخوره.(sm173)نقل قول:
من خام بودم و تو پرم کردی
با اینکه از تو خاطره ام خالی است
مردی که رو به روی تو میخواند
جز یک نوار پر شده چیزی نیست
(sm50)
من بیشتر مواقع با ایمو با دوست دخترهام حرف میزنم مخصوصا شبها(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirHossein98 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کوسکش دیوث میام مکنمتا پولمو بده (sm2)نقل قول:
(sm2)(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با فراهم شدن تسهیلات جدید برای تیم ملی توسط مهدی تاج ،
کارلوس کیروش امروز رسما اعلام کرد تا پایان مسابقات جام جهانی 2018 همراه با تیم ملی خواهد ماند
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
** گفتن
فردوسی پور بهش گفته دیگه ناز کردن فاییده نداره ناز کنی برانکو آماده ی آماده (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب معلومه خط میگیره این حرفا رو میزنه ! مگه 4 سال پیش اومد قراداد امضا کرد ما زمین تمرین داشتیم امکانات داشتیم ؟ دیگه معلوم بود همه چی ! ما هنوز نمیدونیم چمن پارک با فوتبال فرق داره ! کیروش هم میدونست و میدونه ولی داره خط میگیره از امثال فردوسی پور ناز میکنه که آی زمین تمرین لباس امکانات ! آخه مگه تو اومدی ایران دیدی امکانات نداریم قرارداد امضا کردی ولی حالا چی شده ناز میکنی ؟ حالا هم دیده اگه بره جانشینش مشخص شده عقب نشینی کرده
الان یعنی مال تو که کرک کردی بعد از 2 ماه غیر فعال نشده ؟ اگه اینجوری باشه خوبه کهنقل قول:
یه بار نصب کردم بعد دوباره به 7 برگشتم ولی خب نت 10 بهتر بود برام هم از نظر آپلود هو دانلود
یه چند تا فیلم تو لیست دانلود دارم دانلود بشه رفتم واسه نصب
خسته شدم از 7
!..:: joker ::..!, شما اجازه دسترسی به این صفحه را ندارید . به یکی از دلایل زیر :
- ممکن است این موضوع مخصوص مدیران سایت باشید
- ممکن است نام کاربری شما توسط مدیریت سایت تائید نشده باشید
- ممکن است این موضوع به دلیل عدم رعایت قوانین سایت منتقل شده باشد
- ممکن است این موضوع برای گروه کاربری بالاتری از شما باشد
- در صورتی که مطمئن بودید هیچ یک از گزینه های بالا صحیح نیست با مدیریت سایت تماس بگیرید
- ممکن است شما کاربر ویژه نباشید و این بخش مخصوص کاربران ویژه باشد !
کاربر ویژه دیگه چه عنیه (sm169)
بفرس برن بمیرن راحت شیم
من حالم خوش نیست
بیخودی با همه توی عکسام میخندم
یکی تو قلبمه
که به عشقش پابندم
یکی تو قلبمه ... (sm50)
آقا من از این به بعد با مامانم میام اینجا (sm155) باید امنیت منو تضمین کنین من زن و بچه دارم (sm74) من میخوام بشینم پُشت میز اگه نتونم چه کسی پاسخگوست (sm81)نقل قول:
به امیر بگو تا برات اوکی کنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دو ماه چه صیغه ایبه من اصن تو عمرم کرک نپریده !نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه جهان میخوای ارتقا بدی این همه مسخره بازی دیگه چیهنقل قول:
کرک کن من الان از او موقعی که اومده گرفته نصب کرده کرک هم کردم نپریده
هر روز یه مشکل جدید از ویندوز 10 (sm120) هر روز مشکلات عجیب و غریب (sm120)