(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)
(sm50)
همین که حسن گذاشت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)انقد چیزات سر اون ژانر کذایی سیخ شده دیگه با این کلیپا چیزی نمیشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تف(sm74)
ریدید به درک اون حرکات بچگانه چیه آخه نعمتی وقت هل دادنه شجاعم میخارید اخراج شه
تنها امید فشار تماشاچیه مگرنه تیم زور حمله نداشت اصلا
الی کدوم یک از این سریال ها خوب هستن اونو بگیرم @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Monkeys12
این تموم شده راستی یا ادامه داره؟
و این
The 100
عالیشاه رید دیوث.. اومد تو زمین 5تا توپ بهش رسید همه رو داد به اونا(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فشار تماشاچی کجا بود... دوتا خوردن .. تمومه ..قهرمان شدن... گل دوم رو به شیری ترین شکل ممکن خوردن... یعنی 4تا دفاع رفتن رو ی توپ تخمی پشت محوطه... طرف ی پاس انداخت 3 نفر جلو بیرانوند و دروازه خالی
افتضاح بود بشار منشا انصاری جلال عالیشاه علیپور همه بد بودن یکم شجاع خوب بود و مصلح فقطنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من چند دقیقه اخر بازی دیدم ولی پرسپولیس اصلا قدرت حفظ توپ و موقعیت سازی نداشت تو حمله هم خیلی ضعیف عمل کردن
تو بازی برگشت کارشون خیلی سخته و احتمالش خیلی کمه بتونن قهرمان بشن
حملشون خیلی خوب بود همون وقت که مصاحبه برانکو بازیکنارو خوندم که آی السد قوی تر بود و ما خیلی خوبیم دونستم ریدن بزرگی در راههنقل قول:
مصلح عالی بود... شجاع هم به جز این دعوا راه انداختناش خوب بود. نمیدونم چرا بعد گل دوم ریدن به خودشون .. کلا روحیشونو از دست دادن... برعکس بازی با الدحیل که گلو خوردن جنگندگیشون بیشتر شد.. این بازی گلو خوردن شاشیدن به خودشون... حتی سید جلال هم معلوم بود روحیش خراب شده بودنقل قول:
لنگی های عزیز اومدم دلداریتون بدم (sm120) همه جا رفتم دلداری دادم (sm120)
زور ما به شرق نمیرسه
اره قشنگ قوی تر بودن.. ولی 1-0 عادلانه تر بود(sm2)
خودم این شرایط زو در انفوان جوانی تجربه کردم که به جوبیلیو باختیم در طبقه دوم میخواستم خودمو پرت کنم پایین جا نبود ... به نظر من (علی دایی طور ) همین بهتر که این نتیجه به دست اومد تا برای بازی برگشت امیدها کم باشه کخ فشار روحی از روی جوانان ما کمتر بشه و توطئه استکبال جهانی نقش بر آب
ولی خدایی ما در مقابل جوبیلیو خیلی موقعیت داشتیم قشنگ یادمه ضربه علی موسوی رو که زد تو اوت (sm74)
خلاصه هیاهو الکی این چیزا و داره و خدا رو شکر با این باخت از تبعات بازی برگشت کم میشه و انتظارات پایین میاد ...
و من الله توفیق الزیارتکم (sm155)
کسـشز بود ..
لامصب پرسپولیس بازیکن نداره تاهمینجام رفتن دمشون گرم تاقبل گل اول خوب بود ولی بعدش زور حمله کردن نداشتنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)انتخاب سختیه ولی 100 رو بزن تو گوشش نیگا نکن مال دبلیو سی لامصب خیلی فراز و فرود خوبی داره چن تا تیکه آسم داره که واویلا حیف صحنه محنه شوتایمی نداره
میگن فوتبال بازی لحظه هاس پر بیراه نمیگن همین موقعیتی که علیپور از دس داد مث یه بازیکن اماتور زد نمیدونم شاید حریفو اماتور دید اونجوری زد ! همین موقعیتو تو بازی رفت السد گل کردن
اگر اون توپ گل میشد حتی بازی دو به یک میباختن بازم دست بالا داشتن
واقعا حیف شد این تیم میتونست قهرمان شه هر چقد حریفم خوب باشه معجزه تو فوتبال کم ندیدیم پرتغال یونان و ...
با گل اول کاری ندارم نمیخوام همه چیزو ماس مالی کنم ولی گل دوم طرف هنوز پاس نداده بود گفتم گله ! شش هفتا بازیکن یورش بردن برای توپ در صورتیکه باید اونایی که دورتر بودن ذهن خوانی میکردن میرفتن سمت راست که سه تا بازیکن ازاد بودن شما لیگای اروپایی ببینین توپ میاد پشت 18 یا همون محوطه بازیکن قبل اینکه ضربو بزنه حالا شوت یا پاس باشه بازیکنای حریف هر کدومشون به یه سمتی میرن بازیکنای احتمالی که توپ میخواد بشون برسه میگیرن پوشش میدن اینجا صحنه گل دوم اختلاف فوتبال ایران و اسیا خودشو نشون داد
احتمال بازگشت فقط 20 درصد
هر دوشون تمدید شدن ادامه دارننقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دهنت سرویس
winter is Here
شک نکن اگه تیم ملی با تمام بازیکنای لژیونر و ترکیب کامل هم میرفت میباخت ... فوتبال که مدافعی مثل سید جلال بخواد بلند بریزه روز دروازه همینه ... الان فوتبال ما شده همین !نقل قول:
از طرفی زور غرب به شرق نمیرسه تو این سالها ... همیشه شرق مقابل غرب دست بالا رو داشته بر خلاف ان بی ای
بابا دفاعشون خدای سوتی بود دوتا بازیکن هجومی خوب داشت پرسپولیس راحت نیمه اول گل میزد بهشون اونا یه شماره 9 خوب داشتن با دوتا برزیلیه مخصوصا اون سیاهه هافبک وسطشون خیلی عالی بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گلرشونم افتضاح بود یکم فشار میاوردن خودشون گل تقدیم میکردن
هنوزم تموم نشده تو آزادی یه گل زودهنگام میتونه کلا روند و عوض کنه هر چند خیلی سخته
منم بازی رو اول دیدم گفتم دفاعشون ضعیفه ... ولی هر چی از بازی گذشت دیدم اتفاقاً خیلی خوب همه جا رو بستن ... پخ نکردن چون زورشون نمیرسید ...نقل قول:
الان چند سری آدم داریم :
1- لنگیا که طبیعتاً ناراحتن
2- استقلالی هایی که جوگیر شده بودن یا میخواستن خودشونو گول بزنن که آی بازی ملی و این حرفا ...
3- استقلالی هایی که دوست داشتن لنگ ببازه
نتیجه : این افکار فاشیستی که آی نام ایرانه همش چرته !!! مثلاً میلان قهرمان بشه اینتری ها خوشحال میشن ؟! سلتیک رنجنر و رئال بارسا و ... خودمون رو گول نزنیم ...
من رسماً اعلام میکنم کیف کردم (sm2)
ولی بازم میگم خیلی خوب شد که این نتیجه تو همین بازی رفت بدست و اومد و از هیاهو و بزرگ شدن بادکنک و شعله ور شدن آتیش کاسته شد ... یادم نمیره بعد بازی جوبیلیو جه جو بدی بود و تا چند روز همه ناراحت بودن ... یک بادکنک که زیاد از حد باد بشه وقتی یهو بترکه همه رو شوکه میکنه ولی وقتی بدونی که میترکه آمادگی بیشتره ...
هافبکشون خوب بود که بسته بودن راه های نفوذ و مگرنه مدافعاشون هیچی نبودننقل قول:
فقط تبلیغ پماد سوختگی شبکه 3 قبل شروع بازی (sm2)
والا اون کلیپ مرزبان بیشتر سیخ می کنه (sm2)نقل قول:
کلاً شیوه بازیشون آسیایی نبود !!! الان نگاه کن تیمای عربی فقط دارن ادا درمیارن که مثلاً فوتبال به روز با مربی خارجی ولی در عمل هیچی ... تیمای ایران فقط فیزیکی بازی میکنن و اینهمه آنالیز و تجزیه تحلیل و غیره در روز بازی تبدیل به پشم میشه که هم میزنن پشم رو ... الان تیم ملی هم همینه فقط فیزیکی بازی میکنه با چاشنی شانس و قضا و قدر ... یا خدا میریم داخل زیمین با غیرت میکشیم زیرش با اوت دستی و ضرب ایستگاهی یه چیزی میشه دیگهنقل قول:
مموتی فالوو کرده لبرون جیمز رو توئیتر (sm2)(sm2)من نمیدونستم (sm2)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حرفاتو قبول دارم تیمی بهتر از پرسپولیس بودن ولی نفری واقعا بازیکن شاخی نداشتن غیر سیلوا که اونم بیشتر خصوصیات دفاعی داشتنقل قول:
با این حال واقعا تفاوت سطح دو تیم زیاد نبود به نظرم اگه همون وحید امیری و محرمی و مسلمان رو تو ترکیب داشتیم میتونستیم بزنیم این تیمو