نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm39)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm39)
(sm3)هی دنیا (sm50)
(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm174)نقل قول:
دارم مدرن گوش میدم با صدای بلند (sm120) خدا بخیر کنه (sm2)
به مامانم ميگم اگه من بميرم چکار ميکنی ؟
.
.
.
.
ميگه يه مراسمی برات بگيرم چشم عمّه هات در بياد ������
.
.
سلطان غم مادر ������
به بابام گفتم پول بده لباس بخرم،
میخوام برم پیش دوست دخترم لباسام تکراری شده،
میگه دوست دخترتو عوض کن خب.!!!
منطقی بود حرفش
(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شری شری لیدی؟ (sm70)
خیر (sm70)نقل قول:
ready for the victory
Can't you see - we're ready for the victory
It's clear - you're the hero just for you and me
I feel(sm1) - we're in the pole position team
Oh can't you see - it's like a dream
ما میتونیم (sm111) میخوایم تیم اردشیر مافیا رو سوراخ کنیم (sm2)
اصلا فوتبالی نیستم (sm25)نقل قول:
زرشک (sm120)نقل قول:
البته فوتبال اولویت سوم ِ منه (sm120) اول بسکت بعد پینگ پنگ بعد فوتبال (sm120)