کی کلش بازی میکنه؟ دو روزه واسم تو بازی نمیره . میزنه دانلود محتوا چیکارش کنم؟
نمایش نسخه قابل چاپ
کی کلش بازی میکنه؟ دو روزه واسم تو بازی نمیره . میزنه دانلود محتوا چیکارش کنم؟
امیدوارم گل گهر و پارس جنوبی جم صعود کنن . تا حالا تو لیگ از جنوب نماینده نداشتیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من خودم سیرجانی هستم و دوست دارم تیم شهرم بیاد بالا(sm118)
تو بی ادبی بهت هیچی نمیگم (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط blac [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ورزشگاه شهرتون چجوریاست؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوید گروه باران تو تلگ بود فک کنم بچه های قدیم همشون بودن یه مد تبودم اومدم بیرون
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط TO FAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من با بچه های باران زیاد ارتباط نداشتم یه تو بودی و یه بنده خدای دیگه . من فعالیت اصلیم تو فروم بیرموزیک بود که سه ساله فرت شده.نقل قول:
نوشته اصلی توسط TO FAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاری نکردم نمی دونستم شاید چی خوبی باشهنقل قول:
ایدی تلگمو برات میفرستم ادد کن داشته باشمت (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Navid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]