یجا سندی به کسایی که افغانیا توهین کردن با یه لحنی گفت فاشیست اینم رو همون اسکی کردنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
یجا سندی به کسایی که افغانیا توهین کردن با یه لحنی گفت فاشیست اینم رو همون اسکی کردنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببینم سالومه مردش هس طرف موزنو بگیره شونصد بار آهنگ موزنو گذاشتی تعرریف کردی ..
نیکول میخواد ویدیو جدید بده قربونش برم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گلکسی اس ۸ با شناسهی مدل SM-G950 و گلکسی اس ۸ پلاس با شناسهی مدل SM-G955 در بانک اطلاعاتی این خردهفروشی ثبت شدهاند و بر اساس این اطلاعات، هر دو محصول یادشده در رنگهای مشکی، طلایی و خاکستری در دسترس کاربران قرار خواهند گرفت. بر اساس دادههای فاش شده از خردهفروشی Hryvnia اکراین، قیمت گلکسی اس ۸ و گلکسی اس ۸ پلاس به ترتیب ۹۵۰ و ۱۰۵۰ دلار خواهد بود
.........
(sm2)
خاک بر سرت با این پستات گوز میخ
اینم یه هنریه در نوع خودش .. :l
سینجول این کرسی شرا چیه میزاری آخه دیوث (sm2)
استفاده کنین هر جا گیر نمیاد اینا ..
فوکی گذاشتی 13 رو !?؟!
آهان خب ..
الی
چرا آپلودسنتر شاتل لند فایل از سرور دیگه انتقال نمیده؟
والا من از روز اولم نتونستم از این قابلیتش استفاده کنم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یا خدا اینم پست گذاش .. :l
Shahram Azar, [17.02.17 13:28]
از آقای چاوشی به خاطر حرفی که زدم معذرت میخوام...
(sm30)
(sm2)گفتم اینو ولش نمیکنن
سینجول این پسره کی بود
راستی دیشب چقد اگهی پخش کردن یا خدا نموده شدیم رسمن هر اجرا بعدش اگهی دهنم سرویس شد
طفلی کسی که هی کات کرده ویدیو رو صابر دی سول هر کی (sm10)
اتحاد پاکش کرد اکانت اصلی نیس مث اینکه
باو اکانت اصلیش این نیست
این اصلیه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره دیگه به ضررشون میشه ، ملت همه لینکای دیگه رو میفرستن اونجا میزنن دانلود (sm70)
دهنتون سرویس اینقد گفتین عاولیه عاولیه دیگه گووشم به این کلماتی که او دارن تیز شد البومشو الان پلی کردم ریدنم گرفت این چه طرز خوندنه پاکش کردم (sm2)(sm30)
کسی پیدا میشه این انیمیشن رو توی شاتل آپلود کنه من رایگان دانلود کنم؟!! طرح زدم حیفه (sm74)
(sm50) دسسسسسسستم تو شورت یارهنقل قول:
بابا این فیک بود من نتم رید سه ساعت میخواستم بگم فیکه عجب بدبختیه ..
مگه شبانه ندارینقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این میلاد گاگول سری هرچی میذاریم میری میزنی کانال اتحاد ..
مگه میتونم تا شب صبر کنم (sm81) موانا اومده ، شده ترافیک بخرم تا غروب باید ببینم (sm74)نقل قول:
(sm2)من باید غش کنم بخاطر نیکول تو چرا جفت کردینقل قول:
بازی تراختور لغو شده ؟ فردا هم برف میاد که
انتقال فایل تو شاتل کار میکنه خیلی اما باگ داره دلیلشم الان میگم ..
دلیلش اینه تو کدنویسیش از async استفاده کردن همون لحظه نمیتونی لینکو بیبینی ..
تو پس زمینه اونا کار خودشونو انجام میدن ..