بفرستنقل قول:
نوشته اصلی توسط TO FAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
بفرستنقل قول:
نوشته اصلی توسط TO FAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه اواتارت عکس ی بچه نبود زیر چتر نشته بود قرمزهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Navid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بلک سرور یه مکانی هست توی اینترنت دقیقا شبیه ویندوز بهت فضا میدن در قبال مبلغی که میدی
مثلا ماهانه 40 تومن 100 گیگ رم 4
میتونی برای دانلود ازش استفاده کنی
سگ نَسَخ رفتم خونه فامیل جوراب دادن(sm50)
کسی از شما توقعی نداره خب ندید اون جوراب کوفتی رو
نمیدونم زیاد آواتار عوض کردم دو ساله آواتار نزاشتم ولی فکر کنم نوید پیرانا رو میگی من نبودم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسمشو پیدا نکردی(sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سن خر شرک داری عیدی میگیری؟ (sm2)
100گیگ40تومنکهخیلیزیادهنقل قول:
یه کیارش نامی داشتیم عشق این چیزا بود الان اگه بود با کله میومدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بذار برات نرخ بگیرمنقل قول: