من برم شام بخورم 10 مین دیگه میامنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
من برم شام بخورم 10 مین دیگه میامنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه فکری به حال محسن کنیم(sm173)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر قلیون بزار واسه بچه ها سرگرم باشن (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه بتونی شعر روش سوار کنی چیز خوبی میشه (sm132)(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای دل صاب مرده
باز تو رو خواب برده
پاشو از خوابو ببین
دنیاتو آب برده
(sm50)
آخریو که می گه (sm88)
(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر قدر دوري ميكنم نزديكتر ميشي به من
پس كي خلاصم ميكني از حس اين تنها شدن(sm172)
بعد این همه گوش دادن به پارو هنوز هم بنظرم بهترین آهنگ محسن " تو که نیستی "
(sm2)نقل قول:
شاید خودش نیست(sm120)نقل قول:
یه شاخه یه چیز فرازمینی بود ، عمرا تکرار شه ، محسن تو اون زمان تو شرایط خاصی بود که اونجوری خوند این دیگه تکرار نمیشه (sm50)
تو که نیستی تو وجود ادم فرو میره(sm9)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قطار - تو که نیستی - پروانه ها (sm50)نقل قول:
تمام اهنگای یه شاخه ، خراب میکنه ادمو اصن (sm172)نقل قول:
دیوار بی در ... دور آخر (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm9)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
شاید بهادر ساخته(sm3)نقل قول:
بعید نی (sm70)نقل قول:
اَبرای پاییزی دلگیر من (sm172)
(sm50)نقل قول:
از اون لاشی هرکاری بر میادنقل قول:
اونا که لیاقت عشقُ نداشتن (sm50)
کم تحمل (sm1)(sm88)
ای رود مهربون
از روز وصلمون
چیزی بگو به من
(sm50)
بخدا کافر اگر بود به رحم امده بود اونجوری که من محسنو مالیدم (sm81)نقل قول:
(sm120)نقل قول:
اون که دل ه سادِ عو تنهاتوه به صلابِ کشید (sm50)
من صبوریو بیشتر از همه دوست دارم یه نی معروفی داره قدیم چاوشی آهنگای این مدلی زیاد داشت بعد نمیدونم چی شد
پرم از وحشت تنهایی اما دارم تسلیم این تقدیر میشم(sm50)
نکش دودش میمونه رو لباست سیفیدم هست زود نشون میده (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
m s b h
68 نظرت چیه ؟!
چطور بود ؟
لاک پشتای نینجا کیفیت خوبش اومد ؟
چند روز پیش زدم دان کیفیت پرده بود (sm70)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نشکن دلمو ماندگارترین کار چاوشی
آهنگ زیبا بود اگه بتونی شعر خوبی بگی کار قشنگی از اب درمیاد (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصلا هم به خاطر اینکه یگانه باش خونده نیستانقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo$en [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خز ترین کار البته در کنار اهای خبر ندارینقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo$en [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمرات من در آلبوم جدید از 20
تراک اول 14
تراک دوم10
تراک سوم بهترین تراک18
بقیه هم بین 10 تا 15
کارم سخته ، دارم سعیمو میکنمنقل قول:
چون سبک مورد علاقمه خیلی حساسیت بیشتری دارم رو شعر
نه هنوو نیومدهنقل قول: