شمشادی ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
شمشادی ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)دیگه کسی نبود !?؟!
این وسط رامبد دیوس یه نفسی کشید .. :l
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...].[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببین کار ما به کجاها رسیده (sm2) ای خدا (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا کامپیوتری باشه چی میشه مگه ؟ (sm120) همیشه گفتم : حالتونو بکنین بابا جان
ريدم تو اين مراسم
كس كشا اين چه استيجيه
یه بار دیگه هم گفتم : کل دنیا جمع بشن بگن مدرن تاکینگ بد شادمهر بد سیاوش بد ابی بد و ... باید هر کسی حالشو بکنه با این حرفا کاری نداشته باشه ... حالا سندی باشه یا هر کی دیگه فقط باید بدون تعصب با صدای خواننده مورد علاقت حال کنی خلاص
عباس اختری ..
یوزر پس چی؟! اگه شاتل داری تو اکانت خودت بزن لینکشو بده بهمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازگشت والتر وایت به تلویزیون، این بار در Better Call Saul
کانال منو تو استیج هم گذاشته اینو ..
حالا یکی این اسکلو جمعش کنه اینقد زر نزنه (sm2)
به دلیل توهین ریاست مجمع به بابا اسی ( حفظه الله ) من به خیل کاربران در سایه میپیوندم (sm50)
(sm2)
مجبور بوديد مسابقه رو بندازيد كرمانشاه با اين سالن تخمي ابرومون رفت؟
رو استيج جا نبود همه وايسن
آهنگ هیولا مونا رو دادن ففر بخونه ولی خواننده ش دوباره عوض شده ..
کاربران در سایه اند الله اکبر (sm2)
یوزر پس شاتل لندتنقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من میگم انتقال میشه داد تو میگی یوزر پس .. :l
غروب تا الان 20 بار زدم منتقل نشد :|نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلیک کنید ببینید دانلود میشه یا نه
قرار من کجاست که فرار من تویی و انتحار من تویی و...
بلی
مراسم جام دادن در حده مسابقات محلات بود
خاك(sm2)
ولي منم اگه امريكايي بودم و ميدونستم فردا برميگردم به كشور خودم و زندگيه كيفيت بالا قطعا تحمل ميكردم(sm2)
خودکشی دختر ۲۱ ساله در بلوار طبرسی مشهد ناکام ماند.
دقایقی پیش و از حوالی ساعت ۱۲ امروز ۲۹ بهمن ماه جاری یک دختر جوان با قصد خودکشی بر روی پل عابر پیاده بلوار طبرسی مشهد قرار گرفت که خوشبختانه پا انصراف وی، ماجرا ختم به خیر شد.
حضور یک دختر جوان ۲۱ ساله که از دقایقی پیش بر روی پل عابر پیاده بین خیابان طبرسی اول و پل فجر مشهد کز کرده و شیون میکرد، بدون جیغ و داد و تهدید خاصی باعث جلب توجه عابران و تجمع تعدادی از خودروها در پیرامون آن شد.
خوشبختانه این اقدام همزمان با اذان ظهر امروز جمعه و درحالیکه بارش نزولات آسمانی و باران به صورت بیسابقه ای در مشهد در جریان است سرانجام پس از حدود ۲۰ دقیقه با حضور نیروهای آتش نشانی مشهد با انصراف وی از خودکشی، ختم به خیر شد.
یکی از شاهدان گفت : نیروهای پیشرو آتشنشانی از دو طرف پل عابر پیاده وارد شدند که بلافاصله پس از حضورشان و پیش از نیاز به امدادرسانی به وی، خودش از کناره پل به پایین آمد و حتی کار به حضور نیروهای اورژانس و پلیس هم نکشید.
جالب اینکه این دختر جوان در اظهاراتش اعلام کرده که قصد خودکشی نداشته و فقط گریههای او بر روی پل عابر پیاده باعث این تصور در اطرافیان شده است.
بالاخره منتثل شد.
اگر زن بدون اذن شوهر نذر كند و بعد از او اجازه بگيرد آيا اين نذر صحيح است؟
آيات عظام امام، فاضل، نورى، مكارم، صافى و بهجت: خير، اجازه بعد از نذر فايده ندارد.
آيات عظام سيستانى، تبريزى و وحيد: آرى، اجازه بعد ازنذر هم كافى است.
(sm2)(sm2)(sm2)
بعد ميان ميگن نه بابا غربت فايده نداره.ادم تنها ميشه و غصه ميخوره و ......
گه خورديد ادم غصه ميخوره تازه ادم از زيره استرس و فشار درمياد
كـونه لقه فاميل و اشنا و همه.كـيرم تو اين سربازي كه اگه رفته بودم الان لژيونره باران ميشدم اين كاره موزيكمم ادامه ميدادم يه خري ميشدم(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نت ریده الان بت میدم ..
اينو بايد تو امبولانسه در صحنه يه ٢ دست داگ استايل ترتيبشو داد تا ملتو اسكل نكنه و خرج الكي نذاره رو دسته ماليات دهنده ها(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)
تو این سایت های پاسخگوی شرعی یکی پرسیده بود : آیا بوسیدن لب های همسر اشکال دارد ؟؟؟ (sm228)(sm196)
فوکی vps با شاتل مشکل داره تو که نمیتونی بری از vps آپلود کنی ..
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسه اين رسول١١١ چوني تگه مخبرالدوله بزني به قيافش مياد(sm2)