آهنگ جدیدی که قراره از شادمهر منتشر بشه = ملودی بهشتی (sm120)
من خودم کار شادمهر دوست دارم (sm127)
این فقط یه شوخی بود (sm70)
نمایش نسخه قابل چاپ
آهنگ جدیدی که قراره از شادمهر منتشر بشه = ملودی بهشتی (sm120)
من خودم کار شادمهر دوست دارم (sm127)
این فقط یه شوخی بود (sm70)
(sm120)
شادمهر رو با اینا مقایسه نکنید ترکیه اخه صنعت موسیقی داره همش یکنواخت و تکراری مثل ایراننقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه عده که دیگه میان با پاشایی ،محسن چاوشی و تتلو و از این خواننده های زپرتی مقایسه میکنن
شادمهر باید با اساتید مقایسه بشه، کسایی که قشنگ موسیقی رو جویده باشن
سلام فربد البوم مارتاکیس رو دان کردینقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Luk [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داداش به من مربوط نیست، ولی خیلی زود غیرتی میشی، واضح بود داشت شوخی میکردنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سریع گارد میگیرن طرفدارهای شامهر (sm25)
به خود شامهر تو اینستا گفته بودن معتاد با شوخی نوشت معتاد شدم ببینم فوضولش کیه(sm98)
بعد از سیکس بکش عکس گرفته بود گذاشته بود تو اینستاگرامش (sm77)
کی هه؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شرمنده داداش من نمیدونستم شوخی کردی(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی میشه یکشنبه ک روز ولنتاینه قلب ساعتی پخش بشه(sm50)