به امید روزی که خاننده های دیگه هم از ترانه های منو درکم کن و پس چرا نمیگذره چشم های من به دره و تو رفتی تو آمدی دوست دارم دوسم داری بکشن بیرون
نمایش نسخه قابل چاپ
به امید روزی که خاننده های دیگه هم از ترانه های منو درکم کن و پس چرا نمیگذره چشم های من به دره و تو رفتی تو آمدی دوست دارم دوسم داری بکشن بیرون
خوندم تو هم بخون راستی بیا تلگرام (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اومدم چرا ج نمیدی تو تلگرام (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شک ندارم سر البومی هیت میشه
استاد حسامی یه کار فاک راک تو آلبوم داره (sm2)
اگه از اینا بکشن بیرون پس چجوری سالن های کنسرتشونو از این دهه هشتادیا و هفتادیا پر کنن...نونشون توو اینجور ترانه هاس جور دیگه ای هم بلد نیسن ملودی بسازن بخونننقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سبک ما استریته (sm2)
خدا کنه تنظیم خوبی زده باشه بخدا یعنی ریده باشه منم میرنم بهشنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
استاد صفاریان هم یه کار فاک پاپ تو آلبوم داره (sm2)