خوب بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خوب بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گوش کردم آهنگ حسین قربانپور رو انتها جان..عالی بود...بابت معرفی این اهنگ سپاس فراوان...
عجله نکن این موزیک معلومه فوق العادستنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بزاره عید بیاد بهتره
نه من فکر کنم واسه ولنتاین ساخته...البته اگه واسه عید ویدئو کنه خیلی خوب میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صحبت های علیرضا طلیسچی راجب شادمهر در برنامه امشب جعبه سیاه[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm174)نقل قول:
شادمهر ی مطلب دیگه واسه قلب ساعتی گذاشته..ی قلب ک عکس طرفدارانی ک دابسمش تجربه کن را اجرا کردند وسط اونه..حالا واسه ولنتاین احتمالا میخواد دابسمش تجربه کن را پخش کنه شایدم قلب ساعتیو
شادمهر به ولنتاین اعتقاد نداره(sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دقیقا اما تو جو اونور برنامه داره برای این روز، اما خیلی پسر با اعتقادیه مخصوصا به بعضی از معصومین(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برای عید اعتراف که همه کارش رو خودش کرده بیاد محشره نه ایننقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]