چطور مگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط TO FAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
چطور مگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط TO FAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الکی مثلا من هم حالیمه (sm70)
ولی من تبلیغ باران را جایی ندیدم نه متنی را به صورت بنر (sm142)
میلیک چرا دیگه فیلم معرفی نمیکنی
خوردیم به ته دیگ (sm50)
بک لینک یه چیز دیگه س سئو یه چیز دیگه نمیشه گفت نامرتطنقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اما سئو یعنی استاندارد سازی کد نویسی های سایت با الگوریتم های گوگل
برای اینکه سایتت تو نتایج گوگل بیاد
الان چون موزیک باران شناخته شده هست نیاز به سئو هم نداره چون میدونیم ***** بشه باید چیکار کنیم
یا ادرس بار داره
یا اصلا خودش یه زمانی یه مروگر براش ساختن که فکر کنم تو صفحه اصلی هم هنوز هست
این مروگر من اول تاپیکشو زدم سعید حذفش کرد خودش زد (sm2)
سئو استاندار سازی کد هاته بیشتر و مچ کردنشون با الگوریتم های گوگل که یه عده سود جو 500 تا 1 تومن میگیرن سئو کنن گرچه چیزیم بارشون نیست
(sm2)
The love witch 2016
اینو دیگه میخوام ببینم فک نکنم زیرنویسش بیاد.
خوب چون شناخته شدسنقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ادرس یاب داره
بچه های قدیمی یجورایی بهم وصلن من هر وقت سایت ادرسش عوض میشه از امیر میگیرم به بقیه بچه ها هم میدم ادرس رو
یا بلعکس از بچه ها میپرسم میام سایت
99 درصد کاربرا ادرس رو دارن یا ایمیل میشه براشون
برو لانتوری و ابد یک روز ببین (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه جالب
اگه اون موقع میومدی باران فکت میفتاد تاپیک ها همه آس و تک بودن لنگه شون نبودنقل قول:
کاربرا فعال
ادمینا *** گشاد(sm2)
ادمینای اصلی رو میگما